2777
2789
عنوان

بیاین بگم بابام چی میگه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 34 پست
مامانمم میگه پسر عممو قبول کنم

اونی کہ دوست داری، از لحاظ اقتصادی وضعش خوبہ؟

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.
اونی کہ دوست داری، از لحاظ اقتصادی وضعش خوبہ؟

به اندازه پسر عمم خوب نیس ولی خب اون الان تو ۲۲ سالگی یه سمند داره و سرکار هم میره

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم پسره دوستم نداشته باشه اخه

اها.دوست نیستین؟
پس به امید اون نشین.باهم دوستن.طرف قول ازدواج داده میپیچه به بازی نمیاد جلو.حالا اگه دوست نیستین و حتی نمیدونی دوستت داره که دیگه هیچی.تازه رضایت دادن خانواده کسی که دوسش داری هم هست.
بخاطر اون کسی که دوسش داری ردش نکن پسر عمه ت رو.باهاش یه مدت برو بیا ببین به دلت میشینه یا نه؟

مگه چقدر زندگی میکنیم که بخوایم برای مردم و ضد علایقمون زندگی کنیم و به هم بدی کنیم؟برای خودمون و با عشق زندگی کنیم.ببخشیم و بگذریم  
پسر عمم هم سپاهیه و هم استاد دانشگاه  اون پسره که دوسش دارمم نمیگه بهم احساسشو و رفتاراش خیلی ...

بااین چیزایی که داری میگی به نظرم اونی که دوسش داری ارزش ریسک نداره

مگه چقدر زندگی میکنیم که بخوایم برای مردم و ضد علایقمون زندگی کنیم و به هم بدی کنیم؟برای خودمون و با عشق زندگی کنیم.ببخشیم و بگذریم  
اها.دوست نیستین؟ پس به امید اون نشین.باهم دوستن.طرف قول ازدواج داده میپیچه به بازی نمیاد جلو.حالا اگ ...

اونی که دوسش دارم رو میدونم مامان و خواهرش خیلی دوسم دارن 

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚