2789
عنوان

اینستاگرام......

87 بازدید | 15 پست

بلانسبت بعضیا ،  شده جای یه مشت دختر هرزه ی کثافت که با نشون دادن بدنشون ، دنبال مشتری هستن فقط....

کاش برا همیشه بسته میشد

اخه  اینا پدر ، برادر خانواده ندارن؟! حیا هم خوب چیزیه .....

دیگه کار نکرده نذاشتن بمونه تو اینستا

خااااااک بر سرشون ....

عقده ایای بدبخت ....

خانومهای بی منطق ، که میخوان چرت و پرت بگن که قضاوت نکن و این چرندیات اصلا شرکت نکنن تو تاپیک

جمله ی قضاوت نکن رو هم خراب کردین....

قضاوت نکن برا زمانیه که اصل کار طرف بد نیس و من سلیقه ای مبخوام نظر بدم

ولی نشون دادن با س ن و س ی نه و لباس زیر ،بدون شک از بی حیایی و بی اصل و نسبی دختر میاد

تمام

بوی نم بارون 😍🌧️☔

دیگه هرکی یه جور راهشو انتخاب میکنه اینا هم این راهو انتخاب کردن 😑😑

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
دیگه هرکی یه جور راهشو انتخاب میکنه اینا هم این راهو انتخاب کردن 😑😑

خب؟ یعنی بگیم ایم یه نوع انتخابه؟؟ 

پس طرف دزدی میکنه، بگیم دیگه هرکی یجور انتخاب میکنه؟؟؟؟ 

کار بد باید محکوم بشه

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا با کارهاشون جوون هارو از راه به در کردن 

از همه کثیفتر ها دنیا و پویان و نیلی و میلاد حاتمی و ندا یاسی و ساشا صبحانی آشغاله که تو لایو هاشون هر کثافت کاری میکنن 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

خب؟ یعنی بگیم ایم یه نوع انتخابه؟؟  پس طرف دزدی میکنه، بگیم دیگه هرکی یجور انتخاب میکنه؟؟؟؟&nb ...

اره منم نمیگم کار اونا درسته باید جلوشون رو گرفت ولی متاسفانه کسی نیست ک جلوشون رو بگیره 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
اره منم نمیگم کار اونا درسته باید جلوشون رو گرفت ولی متاسفانه کسی نیست ک جلوشون رو بگیره  

کاش فتا  حداقل حجاب رو بزاره رو گردنشون

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

من ندارم نمیرم شمام اگه دوست نداری نرو پاک کن خیلیا ازاینستا پول درمیارن به خاطره چندنفربسته شه اینا به مشکل میخورن اینستابسته شه توخیابونو که نمیشه جمع کردمگه یکی دونفرن بهترین راه اینه نبینید

من ندارم نمیرم شمام اگه دوست نداری نرو پاک کن خیلیا ازاینستا پول درمیارن به خاطره چندنفربسته شه اینا ...

ببینید من بسته شدن رو مثال زدم 

مثلا میتونن پیج هاشونو ببندن ، یا جریمه کنن 

یه راهی ک اینقد بی بند و باری زیاد نباشه 

تا یه چیزی میگیم ، میگن شما نبین 

بابامساله فقط دیدن یا ندیدن نیس 

کلا میگم دارن بی عفتی رو ترویج میدن

بوی نم بارون 😍🌧️☔
منظور این خانوم کسایی که شغل دارن نبود  منظورش اونایی هستن که از تن ف ر و ش ی پول در میارن

آخه عزیزم اگه مردم دنبالشون نکنن اینام کمرنگ میشن متاسفانه ذهن مریض پرشده تو اینستا یکی دوتا نیستن که ازاینجاجمع شن یه جا دیگه پیدا میکنن همه چی خراب شده