2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برای ظهور امام زمان پنج نشانه اصلی لازم هست که کرونا جز اونا نیس

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
میشه پنج تاشو بگی

صیحه آسمانی

خروج سفیانی

قیام یمانی

خلف بیدا

کشته شدن نفس زکیه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
مرسی امیدوارم بچه تو به زودی به دنیا بیاری

خواهش میکنم

ممنون

صیحه آسمانی خروج سفیانی قیام یمانی خلف بیدا کشته شدن نفس زکیه

سلام خوبی هر موقع وقت کردی اینارو توضیح بده ..راستش ناراحت نشی اما من اعتقادی ندارم واقعا امام زمان وجود داره و میاد؟؟؟ مادرم مذهبیه و خانوادش ولی من میگم ادم یه عمر مشخصی داره از نظر عقلی و علمی و داز انظر انسانی چطور اگر امام زمان وجود داره این همه جنایت و کشته شدن بی گناهان و مظلومین پس کجاست .ببخشید هرکی اعتقادی داره و قصد توهین ندارم تو ذهن خودمه

دنیا با وجود خانواده و خدا و عشقم قشنگه   
سلام خوبی هر موقع وقت کردی اینارو توضیح بده ..راستش ناراحت نشی اما من اعتقادی ندارم واقعا امام زمان ...

صیحه آسمانی یعنی اینکه یه ندایی کل دنیا رو فرا میگیره که صدای جبرئیل هست

خروج سفیانی یعنی یه انسان خیلی خیلی بد و جنگجو ظهور میکنه و شروع میکنه به کشتن آدمها

قیام یمانی یعنی یه نفر که انسان صلح جو و خوبی هست از سمت یمن قیام میکنه علیه سفیانی و قرار میشه با هم جنگ کنن

تو بیدا این دو گروه به هم میرسن و زمین شکافته میشه و سفیانی و اطرافش داخل زمین فرو میرن

اخرین مرحله ظهور کشته شدن نفس زکیه هست که یه جوان که فرستاده امام زمان هست میره مکه بین مقام ابراهیم و پیام امام زمان رو میگه اونجا میکشنش بعد از اون امام زمان ظهور میکنه

اینا نشانه های حتمی ظهور هست یعنی باید این پنج تا اتفاق بیفته که ظهور کنن

بقیه نشانه ها احتمالی هست یعنی ممکنه اتفاق بیفته ممکن نیفته مثل ظهور دجال یا حرفایی که مردم میزنن

صیحه آسمانی یعنی اینکه یه ندایی کل دنیا رو فرا میگیره که صدای جبرئیل هست خروج سفیانی یعنی یه انسان ...

یعنی داعش ک این همه ادم بی گناهو ب اسم خدا کشت و این همه تجاوز ب دخترا ...و کشت و کشتار یمن اینا همون نشونه هاست ..یا جنگ های جهانی ؟؟؟؟؟یعنی از این بدتر میشه ؟؟این همه جنایت ها و ادم های بیگناه تو ایران و بقیه نقاط دنیا کشته میشن ،،؟؟؟   اینا حساب نیست ؟؟؟؟میگم یه سوال مثلا این هواپیمایی ک‌نخبه ها و جوونها توش بودن با موشک زدنش ایران کی جواب خون بیگناه اینارو مبده چرا خدا کاری نمیکنه ؟؟?

صیحه آسمانی یعنی اینکه یه ندایی کل دنیا رو فرا میگیره که صدای جبرئیل هست خروج سفیانی یعنی یه انسان ...

میشه یه راهی بهم نشون بدی ک خدارو بشناسم ک اصلا خدا کجاست؟؟من از اسلام میترسم ب نظرم خدا این نیست ک ادم هارو بکشه ک خون بی گناهانو بریزه چرا چون اسلامو حصرت محمدو قبول ندارن و بگه هرکی کافره متو قبول نداره باید بمیره یا تو عذاب جهنم باشه یا جنگ های مسلمونا تو تاریخ ک‌مردارو میکشتن بخاطر گسترش اسلام و زنارو ب کنیزی بگیرن .من از یه آخوندی پرسیدم گفت تو مرتدی من میتونم ب کتیزی بگیرمت یعنی اسلامو قبول نداری 

سایت هست اینجا برای خرید ماسک پزشکی 3 لایه

یادآوری مهمی است که در زمینه همه گیری COVID-19  ، همه ، صرف نظر از استفاده از ماسک ، باید:

جلوگیری از گروه های مردم و فضاهای شلوغ.

فاصله جسمی حداقل 1 متر از افراد دیگر بویژه با بیمارانی که باید حفظ شود.

اگر دستها به وضوح کثیف نیستند ، یا صابون و آب ، دست خود را مرتباً تمیز کنید.

هنگام سرفه یا عطسه ، بینی و دهان خود را با آرنج خمیده یا کاغذ بپوشانید ، بافت را دور ریخته و بلافاصله پس از استفاده دستان خود را تمیز کنید.

از لمس کردن دهان ، بینی و چشم خودداری کنید.

مهمتر از همه ، از پیشرفت بیماری آگاه باشید ، به مقامات محلی و توصیه های آنها توجه کنید و بهترین شیوه ها را دنبال کنید و تشویق کنید.