2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من دیگ خسته شدم امروز لباس بیرون شوهرمو تولباسشویی ننداخته بودم اورد بندازه ماشین از دستش افتاد دوساعت با وایتکس اسپری کردم روانی شدم دیگگگگگ

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼
والله دیگع هیچکه رعایت نمیکنه همه زندگی عادی میکنن  فقط مادر من تو این وسط ضربه خورد افسردگی ش ...

مادر شما تنها نیست 

چندروز پیش مادرمو بردیم نوار قلب گرفت 

از شدت فشار و استرس فشار خونش روی ۱۹بود حالت لرز و خفگی شدید بهشون حمله دست داده بود 

پزشکش گفت اخبار مربوط به کرونا تو خونه و نزدیکانتون ممنوع 

تمام خونه بوی انواع ضدعفونی‌کننده‌هارو میده 

خیلی حالشون بد شد خیلی خدا بهمون رحم کرد😔

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
مادر شما تنها نیست  چندروز پیش مادرمو بردیم نوار قلب گرفت  از شدت فشار و استرس فشار خونش ...

اولا که الکل گیر نمی اوردیم الان پره ما نزدیک یک کارتون پر خونه الکل داریم 3 بسته هم دستکش 

مادر شما تنها نیست  چندروز پیش مادرمو بردیم نوار قلب گرفت  از شدت فشار و استرس فشار خونش ...

منم مامانمو همه مسخرش کردن حتی بابام 

بیچارع حالش بدتر شد 

دیگه منم به همشون گفتم تقصیر خودش نیست و شمام بیشتر دامن نزنین به افسردگیش 

گفتم تو هم دیگه گوشیو اخبار نگاه نکن وضعت بدتر میشه 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

اولا که الکل گیر نمی اوردیم الان پره ما نزدیک یک کارتون پر خونه الکل داریم 3 بسته هم دستکش 

همون اوایل هم بود فقط کم بود 

من خودم هم بخدا انقدر حرص خوردم قفسه‌ی سینه‌م دچار گرفتگی شده 

روزای اول مرتب گریه می‌کردم دلم برای هموطنام میسوخت چقدر از هموطنامون مردن 😢😢😢😢😢

منم مامانمو همه مسخرش کردن حتی بابام  بیچارع حالش بدتر شد  دیگه منم به همشون گفتم تقصیر ...

الهی 

چقدر مامانا گناه دارن💓

ان‌شاءالله خدا بهشون سلامتی و شادابی بده خدا این ویروس منحوس‌رو هم شرش رو از کل جهان کم کنه 

گلمهرجان دخترنازتو هم ببوس😍😘

کاهش میزان ورودی بیماران کرونا به بیمارستان ها

30درصد تخت های آی سی یو اختصاصی کرونا خالی است

وی افزود: البته این اوضاع در تخت‌های آی سی یو کمی متفاوت است. اکنون 30 درصد ظرفیت‌ها خالی و 70 درصد آنها پر است؛ علت آن است که وضعیت رسیدگی به بیماران قدیمی‌تر، بهبود یافته و در مجموع اکنون میزان ورودی به آی سی یوها در مقایسه با دوران پیک بیماری کاهش یافته است. تمام این موارد سبب می‌شود که در انتها شاهد کاهش موارد مرگ و میر ناشی از بیماری نیز باشیم.

جان بابایی ادامه داد: البته یک نکته را در نظر بگیرید آن هم اینکه با توجه به پیک‌های استانی، استان‌هایی که آن اوایل دارای پیک بالا بودند مانند قم، کاشان و ... امروز روند بستری در این استان‌ها کاهش یافته است، اما برخی استان‌ها که با تاخیر وارد دوره پیک شدند ممکن است روند بستری تغییر خاصی نداشته باشد، اما در مجموع با بررسی همه موارد روندی کاهشی را در کشور مشاهده می‌کنیم.

روند تمدید دفترچه های بیمه

بیمه روی تخت برای مبتلایان کرونا فاقد پوشش بیمه ای

وی در پاسخ به سوالی در خصوص روند تمدید دفترچه‌های بیمه در دو سازمان بیمه گر بیمه سلامت و تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: بیمه سلامت از همان روزهای اول اعلام کرد که در صورتیکه فرصت دفترچه به اتمام رسیده باشد نیازی به حضور نیست و دفترچه‌ها به مدت چند ماه تمدید می‌شود. برخی مشکلات نیز در خصوص بیمه تامین اجتماعی وجود داشت که برطرف شده است. همچنین مقرر شد کسانی که فاقد پوشش بیمه‌ای هستند و به کرونا مبتلا می‌شوند روی تخت بیمارستان بیمه سلامت شوند.

فعالیت بیش از 130 آزمایشگاه تشخیص کرونا در کشور

وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوالی در خصوص دستور وزیر بهداشت برای رفع نواقص پرونده مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌ها گفت: مشکل کار در دو سه هفته اول شیوع بیماری در کشور وجود داشت. چرا که تعداد آزمایشگاه‌هایمان کم بود. در آن روزها فقط آزمایشگاه انستیتوپاستور، آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران و آزمایشگاه بیمارستان مسیح دانشوری را داشتیم که حتی نمونه‌های اخذ شده در سایر استان‌ها نیز برای بررسی به تهران ارسال می‌شد اما پس از آن آزمایشگاه‌های تشخیصی در شهرها و استان‌های دیگر نیز آغاز به کار کردند؛ به شکلی که در حال حاضر بیش از 130 آزمایشگاه تشخیصی در کشور برای کرونا فعال است و نتایج این آزمایش‌ها به صورت روزانه اعلام و در پرونده بیمار ثبت می‌شود.