2777
2789
عنوان

بایین لطفا با تجربه هااا

75 بازدید | 16 پست

گلای من دیشب درد شدید تخمدان داشتم و مطمئنم که تخمک گذاریم بوده

توی اون همه درد نزدیکی کردم

البته از قبل پاک شدنم هر شب نزدیکی دارم

اما شوشو میگه منیش خیلی کم بوده😭😢

اگه امشب باز نزدیکی کنم دیر نمیشه این دوره رو از دست نمیدم

میشه واسه سلامتی نی نیم واینکه خدا برام حفظش کنه صلوات بفرستین...😘 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه می خوای مطمئن باشی باید یه هفته قبل اقدام اصلا هیچ رابطه ایی نداشته باشی تا هر دوتا تون اماده باشین فقط زن مهم نیست وقتی شما هر شب رابطه داشتین معلومه کم می شه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اگه می خوای مطمئن باشی باید یه هفته قبل اقدام اصلا هیچ رابطه ایی نداشته باشی تا هر دوتا تون اماده با ...

اونطوریم اسپرم پیر میشه

خخخ جواب منو بدین کم مسخره بازی دربیارین دیگه😆

ببخشید عزیزم امروز از اون دنده بیدار شدم بلد نیستم جواب میدادم بخدا  چقد خوش اخلاقی تو  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
   ببخشید عزیزم امروز از اون دنده بیدار شدم بلد نیستم جواب میدادم بخدا   چقد خوش ...

قربونت برم عزیزم مرسی لطف داری

یکی میگه یروز درمیون یکی میگه هر روز یکی میگه هفته ای یک بار

گیج شدم من😭😭😭

الان چیکار کنم

اونطوریم اسپرم پیر میشه

واه کی گفت اگه حداقل ۴ یا ۶ روز این وسط رابطه نداشته باشین هم تعداد هم کیفیتش عالی می شه والله دکتر من که این طوری می گفت 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن