2777
2789
عنوان

بی بی چک😍

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 55 پست
من تا زمان زایمانم هیچ علائمی نداشتم، یعنی تا هفته ۲۰ که فقط میرفتم سونو میگفتم دکتر واقعا من باردار ...

منم هیچی ندارم فقط روز موعدم یه کوچولو اطراف نافم درد کرد دیگه هیچی

خدایا همه رو به ارزوشون برسون🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پری عقب انداختم با امروز میشه دو روز دور نافم درد میکنه. نزدیک ۳سال اقدامم. یه بی بی دو روز پیش زدم منفی بود. میدونم باردار نیستم و ناراحتم که پری نشدم چون اول مکافاته و دکتر رفتن. میترسم درد دور نافم ماله کیست باشه و کیست داشته باشم. همش حس و حال پری دارم ولی نمیاد.برام دعا کنید 🙏🙏🙏🙏نا امیدم از بارداری. از بس بی بی منفی و از منفی دیدم 😭😭😭😭

الهی مبارکت باشه عزیزم  ازتون خواهش میکنم برای منم دعا کنید ک این حال روحی کنم و نی نی دار بشم ...

ممنونم.چشم حتما انشاالله به زودی شماهم تاپیک بزننین جواب ازمایشتون مثبت شده😍

خانومای باردار همتون برام از ته دل دعا کنید شما نفساتون پاکه  منم آرزوی بچه دارم خیای زیاد خیل ...

چشم حتما ایشالا به زودی زود به ارزوت برسی عزیزم

من پری عقب انداختم با امروز میشه دو روز دور نافم درد میکنه. نزدیک ۳سال اقدامم. یه بی بی دو روز پیش ز ...

عزیزم نا امید نشو الهی به حق این روزا همه ی اونایی که چشم انتظارن به خواستشون برسن.منم روز موعدم دور نافم دردمیکرد.ایشالا فردا بی بی بزنی مثبت باشه بیای اینجا خبرشو بدی

عزیزم نا امید نشو الهی به حق این روزا همه ی اونایی که چشم انتظارن به خواستشون برسن.منم روز موعدم دور ...

خدا از دهنتون بشنوه بخدا خیلی دلم گرفته. برام دعا کنید. دعات خیلی قشنگ بود و یکم آرومم کرد. الهی به هرچی میخوای برسی گلم🙏🙏🙏🙏

اره دور روزه مونده بود منفی شد منم کلی نا امید شدم ولی هم دیروز هم امروز صبح مثبت شد.نه عزیزم امیدوا ...

مبارکتون باشه عزیزم، پس من هم میتونم امیدوار باشم امردز سه روز مونده منفی شد خیلی نا امید شدم ، ممکنه عکس بی بی چکتون رو بگذازید

عكس بيبي چكتو بزار من عكس بيبي مثبت دوست دارم😍

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️
خدا از دهنتون بشنوه بخدا خیلی دلم گرفته. برام دعا کنید. دعات خیلی قشنگ بود و یکم آرومم کرد. الهی به ...

مرسی عزیزم .انشاالله 😘😘😘

مبارکتون باشه عزیزم، پس من هم میتونم امیدوار باشم امردز سه روز مونده منفی شد خیلی نا امید شدم ، ممکن ...

مرسی اره نا امیدی خیلی بده.چشم الان میزارم