2777
2789
عنوان

نی نی سالم

50 بازدید | 7 پست

سلام دوستان توهفته ی هشتم بودم رفتم سونو دکترم گفت بچه خیلی ریزه به ۶هفته میخوره یه چیزی هم میزنه مشخص نیست قلبه یا نبض رحم گفت ممکن رشد بچه متوقف شده باشه شایدم دیر تشکیل شده باشه کسی بوده یه همچین مشکلی براش پیش اومده باشه 

بد ب دلت راه نده انشالله چیزی نیس

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی اولم سن سونو با پریودی سه هفته فرق داشت طبق پریودی زایمانمو۷ آبان زده بود اولین بار که رفتم سونو زایمانو ۱ آذر زد رفته رفته زمانشون به هم نزدیک شدن ۲۰ آبانم زایمان کردم اگه قلبش بزنه بقیش مهم نیست رشد میکنه

بچه ی اولم سن سونو با پریودی سه هفته فرق داشت طبق پریودی زایمانمو۷ آبان زده بود اولین بار که رفتم سو ...

دکتر گفت یه چیزی میزنه ولی چون خیلی ریزه مشخص نیست که قلبه یانبض رحم قراره شنبه برم دوباره سونو 

بله عزیزم من طبق پریودی که باید ۷ هفته بودم رفتم سونو ولی ۴ یا ۵ هفته نوشت و بدون ضربان دکتر گفتن احتمالا توقف رشد کرده چون سابقش رو داشتم ولی سه هفته بعد خواستم برام سونو بنویسه که رفتم و ۸ هفته بودم سالم و با ضربان منظم

من لقاحم خیلی دیرتر بوده

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤