2777
2789
عنوان

بدون شرح......‌‌‌...♤♧☆

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 228 پست
از دیشب قفلی زدم رو این اهنگ😢😢 من به تو حق میدم از من دلخوری من به تو حق میدم اینجوری بری ام ...

اگر اشتباه نکنم مرحوم پاشایی خوندن؟

اهنگ زیباییه ..👌..روحشون شاد انشالله🙏🍁

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
‌ دلبسته به سکه های قلّک بودیم دنبال بهانه های کوچک بودیم رویای بزرگتر شدن خوب نبود ای کاش تمام ...

ای کاااااااش

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاااااااش

🤕😥 👌👌🙏

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
به امید اومدن روزهای خوب  به امید روزی که توی دلمون بهار شه

من ک ....پاییز و زمستونه تو دلم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
اره همونه آهنگاشو دوس دارم 😢😢

بله ...اهنگ هاشون به دلنشین و زیبا هستن 👌👌

هوای گریه دارم بغض از من 

فقط یک شانه ی مردانه از تو 

رها در گرمی آغوشت از من 

پناه این دل دیوانه از تو 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
داداش آهنگم میتونیم بزاریم؟ 😁

بزار داداشم هر چی دوست داشتی بزار قربونت🙏🌹🌹😅

مرسی🤗😁

خواهش میکنم 😅😅🌹🌹❤

هوای گریه دارم بغض از من  فقط یک شانه ی مردانه از تو  رها در گرمی آغوشت از من  پنا ...

ای خداااااا دقیقا زدی تو هدف

قالب پنیر بهانه بود..

از سر تنهایی بود..

که روباه آمد پای درخت..

قربان صدقه ی کلاغ رفت

وگرنه کدام ابلهی باور می کند که

روباه پنیر بخورد

👌

‌‌

اینقدر لبریز غزل های غم انگیزم 

اینقدر از باران پُرم ، اینقدر پاییزم 

اینقدر در تنهائیم همراه دلتنگی 

هی پا به پای بیقراری اشک می ریزم 

من شاعرم ، احساس باران در دلم جاری است 

من شاعرم ، آشفته ام ، از  عشق لبریزم 

من می توانم از شروع یک شب ابری

هی در خودم شاعر شدن ها را برانگیزم 

با من بگو از اشک از تکرار بی تابی 

از حالت آشفته، احساس غزلخیزم 

با من بگو از درد از آن بغض طولانی