2777
2789
عنوان

بدون شرح......‌‌‌...♤♧☆

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 228 پست

شقایق نبودی به پات جون بزارم

تونازم نبودی ببین نا ندارم

به یادت میاری سکوت شبام و

غریبه نبودی نداشتی هوام و

چرا بی وفایی مگه کم گذاشتم

مگه توی قلبم تورو دوست نداشتم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
از متن آهنگش معلومه خیلی سوزدارم میخونه 

اره همه آهنگاش همین جوریه

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شقایق نبودی به پات جون بزارم تونازم نبودی ببین نا ندارم به یادت میاری سکوت شبام و غریبه نبودی ندا ...

هعی 😕

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
ممنون که خوندید  سالم باشید دوست بزرگوارم

اختیار دارید .....قلم بسیار خوبی دارید دوست عزیز 👌👌

انشالله در همه ی مراحل سلامت و موفق باشید بزرگوار 🙏🍁

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
اختیار دارید .....قلم بسیار خوبی دارید دوست عزیز 👌👌 انشالله در همه ی مراحل سلامت و موفق باشید بزر ...

نظر لطف شماست 

باعث افتخاره برام پست کردن اشعارم توی تاپیک شما و خوانش اینها توسط حضرتعالی و باقی دوستان 

مانا باشید دوستم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
شقایق نبودی به پات جون بزارم تونازم نبودی ببین نا ندارم به یادت میاری سکوت شبام و غریبه نبودی ندا ...

به به هوای دلیه حال خوشگلیه
که مال خودم شدی چیه مگه مشکلیه

تو هی الکی با اون چشای عروسکی
میری روی اعصابم از بس با نمکی

آره تو مال قلبمی ردی دم دمی با
یه تیر اومدی یهویی وسط خال دلمو زدی

چشمات نابه آره گیرایی ام داره یه جوری
که واسه آدم شب و روز نمیذاره

تو مال قلبمی ردی دم دمی با یه تیر
اومدی یهویی وسط خال دلمو زدی

بذار بگیرم دستاتو من که از قصد جاتو نمیدم
به کسی با تو همه جوره پایس دلم

تو که میدونی حساسم بمونی پس واسم
با تو روزام خاصن چه فوق العادن

آره تو مال قلبمی ردی دم دمی با
یه تیر اومدی یهویی وسط خال دلمو زدی

تو مال قلبمی ردی دم دمی با یه تیر
اومدی یهویی وسط خال دلمو زدی

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی

خوبی حالت چطوره بی من خبر داری ازم بی رحم

یا نداری

خوبه خوبه که حال تو خوبه قلبت میزون میکوبه آرومی

اصلا خبرداری که من دلتنگتم بی معرفت

مگه چی میخواستم ازت جزاین که توباشی فقط

تو تنهایی دلتنگام باآدما دلتنگتم 

هرمدلی که فکرکنی من این روزا دلتنگتم

تقدیم به تمام دوستای ارزشمندم  شب خلوت عشقی ا­ست که هر گوشه ­ی دنجش آشفته دلی در پی راز اس ...

سپاسگزارم بانوی عزیز ......

زیبا و ارام بخش دهنده 👌👌 عالی بود 

👏🏻🙏🍁

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
سپاسگزارم بانوی عزیز ...... زیبا و ارام بخش دهنده 👌👌 عالی بود  👏🏻🙏🍁

ممنونم 

خوشوقت و سعادتمندم از حضور دوستان کنارم 

خودم هم این شعر رو دوست دارم ، سپاس مجدد

مانا باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
نظر لطف شماست  باعث افتخاره برام پست کردن اشعارم توی تاپیک شما و خوانش اینها توسط حضرتعالی و ب ...

و همچنین باعث خرسندی و افتخار بنده که شعرای زیباتون رو در تاپیکم قرار دادید ...لطف کردید دوست عزیز ....پیروز باشید همیشه🙏🙏👌🍁

به به هوای دلیه حال خوشگلیه که مال خودم شدی چیه مگه مشکلیه تو هی الکی با اون چشای عروسکی میری روی ا ...

بمیرم من واسه عشق دوتامون و

واسه تنهایی بی انتهامون و

کی بایدجمع کنه این قلب داغون و

تورفتی وغمت یک شبه آبم کرد

ببین دنیامن وبی توجوابم کرد

تورفتی حرف این مردم خرابم کرد

آن کسی رآ که طُ میجویی

کِی خیآل طُ به سر دآرد؟

بس کن این نآله و زآری رآ..

بس کن او یآرِدگر دآرد..

بمیرم من واسه عشق دوتامون و واسه تنهایی بی انتهامون و کی بایدجمع کنه این قلب داغون و تورفتی وغمت ...

-بی‌تو من چیستم؟ ابر اندوه
بی‌تو سرگردان‌تر، از پژواکم
-در کوه

گِردبادم در دشت،
برگِ پائیزم در پنجه‌ی باد
بی‌تو، سرگردان‌تر،
از نسیمِ سَحَرم...

ممنونم  خوشوقت و سعادتمندم از حضور دوستان کنارم  خودم هم این شعر رو دوست دارم ، سپاس مجد ...

خواهش میکنم 🙏....همچنین دوست عزیز ما هم خرسندیم از حضور شما .....ممنونم🙏🍁

شب بی تو شبیه 

قصه ای تو خالیست

این قصه برای 

نسل من تکراریست