2777
2789

اي خدا  

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی خود به خود داغ میشه 

از صفحه خارج میشه 

هنگ میکنه دیر بالا میاره صفحه 

مصرف زیاد حجم اینترنت 

شماره ناشناس پیام امدن یا باخط شما پیام رفتن واسه شما های ناشناس 

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭
من جدیدا همش احساس میکنم، یکی گوشیمو داره کنترل میکنه

عزیزم منم گاهی ازین فکرا میکنم ولی اینا همش از تلقین هست ازین که هی صحبت هک رو این ور و اون ور و تو نینی سایت میشنویم .هک گوشی به این راحتی نیست .اگر کسی بخواد واتساپ شمارو هک کنه واتساپ خودتون از رو گوشیتون حذف میشه و شما متوجه میشین .

البته گاهی اوقات میبینی دلیل  هک نیست یه برنامه ویروس داشته دانلود کردی یا فایلی یا لینکی که ویروس داشته ....مثلا من خودم از صفحه خارج میشد خیلی فکرم مشغول بود تااینکه ویروس کش نصب کردم متوجه شدم بخاطر نصب جی بی واتساپ که نا امن خطر ویروس بود حظفش  کردم

عزیزم منم گاهی ازین فکرا میکنم ولی اینا همش از تلقین هست ازین که هی صحبت هک رو این ور و اون ور و تو ...

جدی؟ اخه خیلی شارژ گوشیم زود تموم میشه. بیشتر اوقاتم داغ میکنه. نمیدونم شاید برامنم تلقین باشه. ولی کاشکی راهی بود که کاملا مطمئن بشیم

جدی؟ اخه خیلی شارژ گوشیم زود تموم میشه. بیشتر اوقاتم داغ میکنه. نمیدونم شاید برامنم تلقین باشه. ولی ...

ببر گوشی فروشی بگو نگاه کنن بهت میگن بیشتر از راه ایمیل یا جیمل میتونن هک کنن