2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها پسر من یه سالشه 

هرچیزی باب میلش نباشه میزنه 

بهش بگم نکن دست نزن نمیشه میاد یدونه میزنه بعد میره دوباره همون کار رو میکنه 

چیکار کنم😟

ببخشید اس پست گذاشتم واقعا در مونده شدم

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏

توجه نکنی چی؟ وقتی جیغ میزنه آروم باش و توجه نکن یه بار جلوش بشین و بگو تا زمانی که جیغ میزنی نمیتونم بفهمم چی میگی هر وقت آروم و با خوشحالی حرفت رو زدی می‌فهمم چی میگی بعدش هم بخاطر جیغ بهش توجه نکن

من خاله م به دخترش گفته بود هر غریبه ای  خواست بهت نزدیک بشه دستتو بگیره جیغ بزن اینم یاد گرفته بود نگاهش میکردی جیغ میزد دهن همه مونو صاف کرد تا چهار سالگی همین اوضاع بود خواهرش که دنیا اومد این آروم شد چون دیگه به جیغش بها ندادن

بچه ها پسر من یه سالشه  هرچیزی باب میلش نباشه میزنه  بهش بگم نکن دست نزن نمیشه میاد یدون ...

وقتی میرنه دستاشو محکم بگیر و نذار بزنه و جدی بگو ما کسی رو نمی‌زنیم بهش نگو نزن 

باید به بچه راه حل داد

نزنه خب چی کار کنه؟

اون لحظه یه کاری رو جایگزین کن براش

قانون رو هم عوض نکن وقتی یه کاری نباید بشه به زدنش بها نده یاد میگیره اینجوری میتونم به خواسته م برسم

توجه نکنی چی؟ وقتی جیغ میزنه آروم باش و توجه نکن یه بار جلوش بشین و بگو تا زمانی که جیغ میزنی نمیتون ...

عزیزم به جیغش بی محلیم میکنم ولی فایده نداره و اینکه اینا رو براش توضیح بدم اصلا متوجه نمیشه کوچیکه خیلی فقط پِی فضولیه

وقتی میرنه دستاشو محکم بگیر و بگو ما کسی رو نمی‌زنیم بهش نگو نزن  باید به بچه راه حل داد نزنه ...

اکثرا دستشو میگیرم و سرگرمش میکنم 

مثلا غروب عمه اش دخترشو دعوا میکرد اومد یدونه زد به عمشو رفت یعنی هیچی نگو به دخترت

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏
عزیزم به جیغش بی محلیم میکنم ولی فایده نداره و اینکه اینا رو براش توضیح بدم اصلا متوجه نمیشه کوچیکه ...

اون فهمیده با جیغ زدن می‌تونه توجه رو جلب کنه بی تفاوت باش پنبه بذار توی گوشت بالاخره از سرش میفته