2777
2789
عنوان

🧍🏻‍♀️ویکتوریا سکرت🧍🏻‍♀️💄

807 بازدید | 17 پست

خانما کسی تاحالا خرید کرده از ویکتوریا سکرت!؟

بنظرتون لاسنزا خوبه یا ویکتوریا سکرت!؟ از ایناش(👙)🙈🙊

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما فقط از ویکتوریا اشکار خرید میکنیم  سکرت معنی ندارع😂

🤣🤣🤣

🤦‍♀️

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹
من خودم مدل ویکتوریا سکرتم

😒😑🤦‍♀️

فقط مامان دوز گل گلی

👍👍

ويكتوريا سكرت خوبه من ازش استفاده ميكنم هم اونا هم عطر و كرم و اينا  فقط يكم گرونه

از ادکلناش از کدوماش استفاده کردین خیلی سردرگمم بین دوتاش

بامبشل وسکسی؟

از اینا استفاده کردین!؟

نه والا ما لاکچری  نیستیم که فوقش از همین دست فروشی ها چیز بخریم 🤣😂

🤲🏻

🤕

💆🏻‍♀️

از ادکلناش از کدوماش استفاده کردین خیلی سردرگمم بین دوتاش بامبشل وسکسی؟ از اینا استفاده کردین ...

آره گلم من بامشل استفاده ميكنم دوس دارم
راستي گلم سفورا هم مارك خوبيه و به نسبت ارزونترم هست 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
آره گلم من بامشل استفاده ميكنم دوس دارم راستي گلم سفورا هم مارك خوبيه و به نسبت ارزونترم هست 

قیمتش برام مهم نیست فقط تو انتخاب این دوتا موندم

بیشتر من از ویکتوریا استفاده میکنم ولی تو ادکلنش موندم🤦‍♀️

قیمتش برام مهم نیست فقط تو انتخاب این دوتا موندم بیشتر من از ویکتوریا استفاده میکنم ولی تو ادکلنش م ...

شما ايراني؟ ميتونم قيمتاي اونجا رو بدونم

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍