نه تا این شدت ولی من عصبی که میشم همش میریزم تو خودم بعد سر یه چیز الکی مثلا میزنم زیر گریه ولی کلا اینا همه طبیعیه و همه چه خودمون چه اطرافیانمون باید درکش کنیم و باهاش کنار بیایم چوک فیزیولوژی بدنمونه و کاریشم نمیشه کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
فقط دلم ميخاد رو تختم بخابم پتو بكشم سرم گوشي دستم
آره درک می کنم کاملاا😂
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
منم عصبي ميشدم و كلافه ولي نه به اين شدت اندفه خيلي حالم خرابه بايد برم دارالمجانين
نه عزیزم این چه حرفیه این یه چیز کاملا طبیعیه بخاطر تغییرات هورمونی که اتفاق میفته اتفاقا تو این دوران باید بقیه مراعات حال ادمو بکنن
مثلا من مامان خودم خیلی رو طرز حرف زدن یا رفتارم حساسه و اگه یه کوچولو در حالت عادی بداخلاقی کنم سریع جبهه میگیره ولی تو این دوران واقعا کاری به کارم نداره تازه مهربون ترم میشه