2821
2789
عنوان

خوراک مرغ

199 بازدید | 11 پست

خوراک مرغ درست کردم بعد کنارش سیب زمینی سرخ کردم 

شوهرم میگه مگه میشه باهاش سیب زمینی سرخ کرد!!! 

حالا میگه باید سیب زمینی بزاری تو خورش ☹️👎 میگه وقت داریم تا سحر درست کن 😑 خستم 😫

بگو سهم خودش اون سرخ شده هارو بریزه توو خورشت دیگه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قبوللل نمیکنه رو دنده لج افتاده 😣

وا. چ بی منطق

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
قبوللل نمیکنه رو دنده لج افتاده 😣

یه سیب زمینی پوست بگیر حلقه کن بنداز تو آب خوراک

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
یه سیب زمینی پوست بگیر حلقه کن بنداز تو آب خوراک

مرسی ولی واقعا خستم افطار گفت هوس همبر 90درصد گوشت کزدم 😑 رفتم خریدم بعد گفت کالباس باهاش سرخ کن اونم رفتم خریدم و سرخ کزدم 😂 بعد دوباره گفت پ خیارشورش کو رفتم از همسایه گرفتم دیگه درست کردم 1 ساعت مونده به افطار بود بعدشم گیر درسای دختر همسایه بودم یه امتحان سختی داشتن که نگووو😒🤷‍♀️

مرسی ولی واقعا خستم افطار گفت هوس همبر 90درصد گوشت کزدم 😑 رفتم خریدم بعد گفت کالباس باهاش سرخ کن او ...

پس چرا خودش نرفت خرید

چقد لی لی به لالاش میذاری🤷‍♀️

منم جاش بودم ایرادای بنی اسرائیل میگرفتم😄🤗

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
پس چرا خودش نرفت خرید چقد لی لی به لالاش میذاری🤷‍♀️ منم جاش بودم ایرادای بنی اسرائیل میگرفتم😄🤗

آخه تازه عروسم هنو برام جا نیوفتاده این چیزا 😑

ولی فک کرده روزی این چیزا به پایان میرسه و خودش باید بره خربد🤣💜

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز