2777
2789

بنظرتون بهش چی بگم؟ عکس کارت ملیمو میخواد نمیدونم میخواد چیکار کنه .. انگار تو سایت پنبه ریز عضوه ، ممکنه برام دردسر داشته باشه؟ چه بهونه ای بیارم نه بگم بهش؟

نده از این هرمی هاس

واقعا؟ بهش گفت کارت ملی شوهر و خودت که هست چرا اونارو نمیزنی؟ گفت اونا رو زدم بازم میخوام من اصلا در جریان نیستم داره چیکار میکنه

میخواد با هویت من اونجا کار کنه ینی؟ عجب ادمیه نمیگه واسم دردسر میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شرکتا اینجورین که هرکیو بهشون معرفی کنی از سود فروش اون افراد درصدی به اون کسی که معرفی کرده داده میشه.یعنی هرچی تعداد بیشتری معرفی کنه بیشتر تو سودشون سهیم میشه.اون افراد هم همینطور .اینجوری میشه که هی تعداد افراد عضو شده بیشتر میشه.اینم یه ترفندیه دیگه چیز بدی هم نیست.اما اینکه دوست شما شماره ملی میخواد نه شماره ملیو که آدم به هر کسی نمیده شما ازش بپرس برای چی میخوای؟

این شرکتا اینجورین که هرکیو بهشون معرفی کنی از سود فروش اون افراد درصدی به اون کسی که معرفی کرده داد ...

گفت میخوام خرید بزنم لول اپ بشم طلا بشم نمیدونم چی گفت ، اره انگار میخواد یجورایی منو عضو کنه اونجا هویت من باشه اما بدون اینکه من در جریان باشم
واقعا ازش انتظار نداشتم من خیلی بهش اعتماد دارم اما این کارش ..

واقعا؟ بهش گفت کارت ملی شوهر و خودت که هست چرا اونارو نمیزنی؟ گفت اونا رو زدم بازم میخوام من اصلا در ...

اره تو میشی زیر مجموعش

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️