2777
2789
عزیزم تو این فال قهوه چی می بینی؟؟

شما مسافرت زیاد میری؟

یک حرکت جهشی خیلی خوب داری . هر کاری که الان داری انجام میدی رو با پشتکار بیشتر ادامه بده، موفقیت خوبی داری چون اعتماد به نفست بالاست، اگر میخوای کاملتر بتونم بگیرم باید از 4 طرف بخوری

خدایا شکرت   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی برام توضیح بده یه قهوه تو خونه دارم نمیدونم چیه..اما ته نشین میشه...بعد چجوری قهوه رو درس کنم؟

چیکار کنم یکی بگه؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
من داخل قهوه جوش درست کردم ته نشین نشد بعد یه قاشق قهوه ریختم داخلش😐

الان تو نت خوندم که.چیکار کنم؟ استارتر.که.حواب نمیده؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂

سلام وقت بخیر
موفقیتی در پیش دارید که در ادامه ی فعالیتی هست که از قبل انجام دادید کی طول کشیده ولی سرانجام خوبی داره پس صبور باشید.
خواستگاری دارید که خیلی اصرار داره ، خودش انسان خوبیه ولی سعی کن بیشتر تحقیق کنی و در مورد شرایط زندگیش بیشتر اطلاعات کسب کنی، خیلی سختگیر هستی ولی می خوای با عشق واقعی ازدواج کنی، پیشنهاد می کنم دنبال شاهزاده ای با اسب سفید نباشی اما این به این معنا نیست که علایقت رو نادیده بگیری فقط سعی کن یک سری فانتزی ها رو بذاری کنار و اصولی و با تمرکز و دقت بیشتری به ازدواج فکر کنی، از اینا نیستی که خواستگار نداشته باشی، داری ولی خیلیا می ترسن بیان جلو ، چرا ندیده و نشناخته رد می کنی؟؟؟
دختر خوب ،اول بشناس بعد رد کن، داری فرصت هاتو بیخود و بی جهت رد می کنی، بعدها پشیمون میشی، در ضمن وقتی کسی میاد خواستگاری نرید همه جا پر کنید الان چند نفری که می خواستن بیان به خاطر همین دیگه عقب کشیدن و فکر می کنن تو داری ازدواج می کنی یا کردی..
کسی رو دوست داری ولی تا حالا به کسی نگفتی ..

خدایا شکرت