2777
2789
عنوان

توصیف چهره😁🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 96 پست
وااای این فیلمه هر بار نشون میداد سر درد میگرفتم@_@

، 😭😭😭

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

صورت گرد،چشم تقریبا درشت،ابروی پرپشت.لب های پر حجم،بینی کوچیک و لپ های پر

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم عکس من 😍 میدونم خیلی نازم نمیخواد بگید😍😍

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

ماشاءالله خوشگل زیاده😶حالا خوشگلا عکسارو رد کنین بیاد😉

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
ای وای  خب به نی نی یار بگو برگردونه از نی نی یار 5 بخواه اون مهربونه قبول میکنه عزیزم

نه بابا زیادم مهم نیستش😅😅فدای سرت رفیقم😘

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه

دلم رف😐

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
شبیه ایشواریام.خخخخ

منم همینطور فقط ی فرقهای کوچولویی داریم:

یکم بینیم واضحتر دیده میشه، لبامم قلوه ای نیست، چشمم رنگی نیست و اینقدر از فضای صورتمو اشغال نکرده، موهامم اینقدر پر نیست😜

.                                                                  

همینو میبینی میاد تو نی نی سایت میگه لبام حالت پروتزیه ابروهام پرو دخترونست موهام عالیه صورتمم پره همه میگن شبیه فلان بازیگری😁

حیفه عزیزم داشته باشی خوبه  فدای تو😘😘

قربونت برم فعلا ب ینفر شک دارم از فامیلامون ک عضو سایت باشه از اون مطمئن شم به نی نی یار میگم😁😘مرسی قربونت برم

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه
چشم درشت  صورتم به شدت زاویه داره ینی کسی نشناسه منو فکر میکنن عمل کردم  (خودم اصلا دوستش ...

تعریفت از پوست خوب چیه؟تو که دوستت هیچی نداره😑