2777
2789
عنوان

توصیف چهره😁🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هانده ارچل ها حمله ور میشن

به خدا دروغ نمیگما ولی همه بهم میگن خیلی شبیهشم

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
میگن شبیه نرگس محمدیم ..آرایش میکنم میگن شبیه مه لقا باقری میشی😐 

من خیلی شبیه پروف توام😁

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
تو این سایت دوسته هستن یه سری ها میگن هانده زشته و چهرش دهاتی  یا سری میگن نه عالی. و خیلی خوش ...

سلام عزیزم خوبی دیدی منو زدن ترکوندن😒

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه
منو هانده ارچل انگار یه سیبیم از وسط نصفمون کرده باشن منتها تریلی رو نصفه من رد شده😒✌🏻

😂😎

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

شبیه هیچ کدوم‌از چهره های مشهور نیستم ولی خوشگلم 

شوهرمم دوست دارم‌ شبیه بچه مثبتا باشه

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

به من میگن شبیه کتایون ریاحی ام

با بینی تپلتر😅😅

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چشم درشت 

صورتم به شدت زاویه داره ینی کسی نشناسه منو فکر میکنن عمل کردم  (خودم اصلا دوستش ندارم)

بینیم متوسطه 

پوستم خیلی خوب نیست

معمولیه(جوش نداره،لک ام نداره منافذم نداره)

موهام خیلی خوشگله 

رنگ پوستم هم سفیده 

قدم کوتاهه و متناسبم 

صورتم انتخاب خودم نیست ولی در کل راضی ام ازش 

دلم نمیخواد شکل دیگه ای میبودم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

تو این سایت دوسته هستن یه سری ها میگن هانده زشته و چهرش دهاتی  یا سری میگن نه عالی. و خیلی خوش ...

😂😂مخالف و موافق های خودشو داره .. راستی من از شما خیلی خوشم میاد کلا کامنت هاتون حس خوبی به من میده همیشه 🌹🌹🌹

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"