2777
2789

گوشی ک دستم دیگه قدیمی و کلا دوربینش اینا کیفیت نداره قراره دیگه کم کم تا چندوقت دیگه گوشی بخرم (من فقط هواوی استفاده میکنم

پس لطفا مدل عالیش سراغی دارید بهم بگید با تشکرررررررررر

توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما میت 10 و پی اسمارت داریم خوبه

پارسال خریدیم

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

قیمتش چقدر باشه؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

هواوی هرلحظه ممکنه تحرم امریکا بشه حواست باشه

تحریم شده . چیپست های جدیدش از خدمات گوگل محروم اند

به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن   نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت
هواوی هرلحظه ممکنه تحرم امریکا بشه حواست باشه

با اینک خودم از ترامپ خوشم میاد اونوقت خودم بب فح...........ش میککشمش  اگه تحریم رو هواوی بزارههههه   

توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک

هوآوی عالیه من گوشیه قبلیم ۵۰۰ تومن خریدم ۴ سال داشتم هنگ نکرد یک بارم آنتن دهیشم عالی بود ولی گوشیه الانم که سامسونگه به درد نمیخوره هواوی دوربینشم باکیفیتتره ، شوهرم وای شش داره راضیه 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا