2777
2789
عنوان

بی بی چک چه موقع مثبت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میترسم مثل دفعه پیش خارج رحم باشه.دیره

ان شاالله که نیست ،،،، ولی اگه با دقت بالاتری میخوای یا یه هفته بعد از موعد سیکل یا ازمایش خون باید انجام بدین ،،،، خارج رحم بودن جنین نیاز به سونو داره اگر از لحاظ خارج بودن میترسین اول ازمایش خون بدین بعد سونو 

ما ملت امام حسینیم💚💚
کم پیش میاد.معلوم نشد.با خونریزی شروع شد و یک هفته بعد با درد آپاندیس.تو لوله لانه گزینی کرده بود و ...

😢انشالله این دفعه داخله رحم باشه.برایه چشم براهام دعا کن

خدایا شُکرت❤🧿
کم پیش میاد.معلوم نشد.با خونریزی شروع شد و یک هفته بعد با درد آپاندیس.تو لوله لانه گزینی کرده بود و ...

چجوری سقط میشه خارج رحم؟من همش ترس دارم خارج رحمی بشه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
اگه زود بفهمی که لوله آسیب نبینه با آمپول وگرنه با جراحی و سزارین

چحوری فهمیدی چی شد؟من لوله هام‌مشکل داره همش میترسم بمونه تو لولم تشکیل بشه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
چحوری فهمیدی چی شد؟من لوله هام‌مشکل داره همش میترسم بمونه تو لولم تشکیل بشه

دو ماه اقدام کردم؛گفتن از اقدام دوم بوده.لک بینی داشتم.منکه گفتم از لانه گزینی است ولی بیشتر که شد؛گفتم حتما پریود جلو افتاده.پیگیر نشدم.یک هفته بعد سمت راستم درد شدید کرفت.گفتم شاید آپاندیسه.رفتم دکتر.فرستاد سونو.گفت epاست و تو لوله سمت راسته.شب اوژانسی عمل شدم.فقط خدا بهم رحم کرد که زنده موندم.الان سمت چپم درد میکنه!!!

دو ماه اقدام کردم؛گفتن از اقدام دوم بوده.لک بینی داشتم.منکه گفتم از لانه گزینی است ولی بیشتر که شد؛گ ...

خدایا من اینجوری بشم سکته میکنم😭 

ایشالا این سری مشکلی برات پیش نمیاد دعا زیاد بخون