2777
2789
عنوان

خواستگاری

319 بازدید | 15 پست

سلام خانمای عزیز،میشه راهنماییم کنین من خواهر ندارم  پس شما برام خواهری کنین،و راهنماییم کنین،من بعداز سال هاااااااا یه خواستگار میخواد بیاد خونمون،قبلا خواستگار داشتم ولی نیومدن خونه با مامان و بابام حرف زدن و جوابشون کردن دیگه به خونه اومدن نرسیده حالا که یکی میخواد بیاد نمیدونم چکار کنم،وجدانا نخندین ازم خوب دستپاچم،میخوام بدونم وقتی بیان من مثل قدیمیا اول اونا بیان بشینن بعد من با سینی چای بیام سلام کنم ،یا همون اول با خانوادم برم استقبال سلام کنم بعد برم تو آشپزخونه؟تا کی میتونم تو اتاق پیش مهمونا بشینم؟دلم نمیخواد مامانم اینا بهم بگن برو دلم میخواد خودم برم لطفا راهنمایی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایما رو باید از مامانت بپرسی بهت بگه

چون ما بگیم برو استقبال مامانت بگه نه زشته نمیشه که باید مامانت بر اساس رسومتون بهت بگه چیکار کنی

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

هر کسی و هر جایی یه رسمی دارن

می‌تونی کلا نیای و چای هم خانواده‌ت ببرن بعد پسر بیاد تو اتاقت و بعد از صحبت کردن بیای بیرون پیش مهمونا بشینی تا برن

اینا رو بیشتر باید از مادرت بپرسی

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

من تو اتاقم میموندم اونا میومدن یکم مینشستن بعد میگفتن دخترتونو صدا کنین مامانم صدا میکرد میرفتم چایی میبردم بعدش برمیگشتم اتاقم البته بعضیا اصرار میکردن بشین اونوق میشستم

شهر از بالا زیباست و آدمها از دور جذاب،لطفا فاصله ی مناسب رو رعایت کنین تا جذاب بمونین🙏

مورد ۲ با پدر مادرت قشنگ برو استقبال سلام کن بشین یکم بعد پاشو برو چای بیار تعارف کن اول به بزرگتر هم تعارف کن لباس راحت بپوش خونسردیتو حفظ کن حتما هم حرف بزن صحبت کن نشین یک گوشه لپات گل بندازه😁

عزیزم اول سلام کن و بهشون خوش اومد بگو بعد برو آشپزخونه و حدودا یک ربع بعد از نشستنشون قندون هارو بیار و بعدش چایی رو بیار و از بزرگتر های مهمونا شروع کن به تعارف کردن چایی و بعد خانواده خودت

استقبال و ک بیا ، چای هم بسته به رسمتون میتونی بیاری یا اصلا فقط بشینی کس دیگه پذیرایی کنه، بیشتر لباس و چهره و حرف زدنت مهمه 

تا هروقتم دوست داشتی بشین مثلا من حرفاشون تموم میشه ساکت میشن میگم بااجازه و میرم دیگه ولی موقع خدافظی میام 

من تا به حال خواستگار که امده خونمون اول که میان کمی دورتر وامیستم سلام میدم بعد میرم آشپزخونه مامانم صدا کرد چای یا شربت میبرم چند دقیقه ای کنار خانواده میشینم بعدم معمولا میگن برن دختر و پسر صحبت کنند که میرم اتاقم سوال میپرسیم