2777
2789
عنوان

بچه ها شیر دادن به بچه خوبه یابد

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 38 پست
چقدر خوب کاش من مثل خواهرم نباشم😣

ان شاالله 

شیر خشک هم اسهال میکنه اکثر بچه ها رو

هم اضافه وزن کاذب میده.. 

هم واسه هوش بچه میگن شیر مادر بهتره

هم بچه زود ب زود مریض نمیشه. 

سعی کن از شیر خودتذبدی عزیزم

متولد مهر 
چرا بعضیا بدشون میاد من الان فکر میکنم معلومه خوبه ولی خواهرم میگفت خیلی بده کاش من اینطوری نشم

ای بابا تازه هفته پنجم بارداریته از الان غصه شیردادن به بچتو میخوری😑

خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ۷  خخخخخ چیکار کنم همش احساس مسئولیت میکنم سایت های مختلف برای بچه و روانشناسی و اینا میخونم خدا کمکم کن آنقدر استرس دارم

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

تازه کلاس های بارداری هم بخاطر کرونا نمیشه رفت

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
هفته ۷  خخخخخ چیکار کنم همش احساس مسئولیت میکنم سایت های مختلف برای بچه و روانشناسی و اینا میخو ...

استرس که همه دارن ولی شیر دادن به بچه وظیفست به نظرم مگر اینکه آدم مشکل داشته باشه نتونه انجامش بده😉

خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد
تجربه ات که تونست زود سینه اتو بگیره چی بود ؟

هیچی اولین بارو خود همون پرستارهای شیردهی میذاشتن دهنش و کلی هم آموزش شیر دهی و اینا داشتن و بچه هامم خوش اشتها بودن و گرسنه و سریع میگرفتن

💗💗💗
زخم میشد چیکار میکردی که خوب بشه ؟

هیچی باید اصلا قبل از اینکه زخم بشه  از همون روزای اول کرم شقاق سینه بگیری بزنی که جلوگیری کنی و اگر زخم بشه نباید شیردهی رو قطع کنی و اگر مکیدن بچه دردشو بیشتر میکنه حتما باید بدوشی که شیر توش نمونه، اگرم زیاد بشه زخمش و باعث عفونت بشه که باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنی. 

💗💗💗
زخم میشد چیکار میکردی که خوب بشه ؟

آها یه نکته هم این که در 80 در صد موارد اگر بعد از هر بار شیر دهی در آخرش که تموم میشه یزره از شیرت سر سینه هات بمالی و بزاری روش بمونه تا خودش خشک بشه اصلا زخم نمیشه

💗💗💗