2777
2789
عنوان

بچه ها شیر دادن به بچه خوبه یابد

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 38 پست
اخه خواهرم متنفر بود از شیر دادن میگفت انگار دارن خفم میکنن منم استرس گرفتم مگه بیکارم

وااا

منم بچه شیر دادم

هیچ لذتی بالاتر از شیر دادن ب بچه خودت نیس

من به پسرم ٢ سال و ١١ ماه شیر دادم🤩🤩🤩

متولد مهر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از بارداری و زایمان و کلا نی نی خوشم میاد فقط نسبت به شیر دادن یه جوریم هرکی پیش من شیرمیده من تو ...

من کوچکتر ک بودم حس میکردم یکی مث زالو وصل میشه به ادمممم میخوره در این حددد چندشم میشد

وااا منم بچه شیر دادم هیچ لذتی بالاتر از شیر دادن ب بچه خودت نیس من به پسرم ٢ سال و ١١ ماه شیر دا ...

چقدر خوب کاش من مثل خواهرم نباشم😣

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

معلومه که خوبه، نه سینه خراب میشه نه چیز دیگه ای، برای بچه هم که عالیه، احتمال سرطان سینه هم خیلی با هردوره شیر دهی کلی پایین میاد، من خودم دوتا بچه هامو تا 2 سالگی کامل شیر دادم، سومی هم الان 17 ماهه هست و دارم شیر میدم و تا 2 سالگیش ادامه میدم

💗💗💗
معلومه که خوبه، نه سینه خراب میشه نه چیز دیگه ای، برای بچه هم که عالیه، احتمال سرطان سینه هم خیلی با ...

اذیت نمی شی مثل سر سینه هات بسوره زخم بشه و اینا 

بچه هات همون اول سینه ات رو گرفتن یا اذیت شدی تا بتونن بگیرن؟

معلومه که خوبه، نه سینه خراب میشه نه چیز دیگه ای، برای بچه هم که عالیه، احتمال سرطان سینه هم خیلی با ...

تجربه ات که تونست زود سینه اتو بگیره چی بود ؟

من کوچکتر ک بودم حس میکردم یکی مث زالو وصل میشه به ادمممم میخوره در این حددد چندشم میشد

منو‌ خواهرمم توبچگی هرجا یکی شیرمیدادبهش  میخندیدیم طرزگزفتن انگشتاش(به شکل vکج ) تاهمین پارسال میخندیدیم.تااینکه خواهرم خودش مامان شد امسال والان انگشتشو vمیکنه وشیرمیده 😃😃😂

اذیت نمی شی مثل سر سینه هات بسوره زخم بشه و اینا  بچه هات همون اول سینه ات رو گرفتن یا اذیت شد ...

نه، من از همون لحظه ی اول تو بیمارستان چار چنگولی چسبیدن و گرفتن، زخم و اینا هم معمولا روزای اول میشه ولی باید حواست باشه و درست مراقبت کنی تا خوب بشه و شیرت هم قطع نشه. 

💗💗💗
نه، من از همون لحظه ی اول تو بیمارستان چار چنگولی چسبیدن و گرفتن، زخم و اینا هم معمولا روزای اول میش ...

زخم میشد چیکار میکردی که خوب بشه ؟