2821
2789
عنوان

حسادت ب دوست

358 بازدید | 61 پست

سلام دوستان من ی ماه نشده سقط کردم امروز دوستم بهم گفت بارداره هم براش خوشحالم هم خیلییییی حسودیم میشه چیکارکنم

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالله خدا به توم یه نی نی ناز میده ... الان دوستت باردار باشه یا نباشه برای تو چه فرقی داره عزیزم؟شما دعا کن  خدا ایشالله یه نی نی ناز بهت بده 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
میشه حسودی نکنی و آرزوی خوب براش بکنی؟ بزار بارداری‌ به سلامت باشه

بخدا سر نمازم دعاش کردم ولی دست خودم نیس حالم دلغونه

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

هیچی شکر خدا ،توام از خدا بخواه باردار بشی ب سلامت زایمان کنی ،برا دوست هم خوشحال باش راهنمایش کن

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
چه جوری سقط کردی با قرص یا کورتاژ منم باید سقط کنم 

وای نهههههه تروخدا

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792