2777
2789
ان شاءالله هرچیزی که هست سالم باشه و قلبش سالم و سلامت بتپه، هممممه ی نی نی ها

انشاالله مهم سلامت بودنشه جنسیت مهم نیس 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۱۳هفتگی گفت پسر ودرست بود

عروسمونم۱۲هفته و۱روز گفتن پسر 

باز جای دیگه رفت سونو۱۴هفته و۶روز گفتن پسر

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
الهی که خداحفظ کنه نی نی هاتونو❤️

ممنون عزیزم ولی ان تی درصد خطاش برای جنسیت پسر کمه 

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
سیزده هفته و سه روز

طبق سونو یا پریود 

من پریود وسونو۳روز فرقش

خیلی روزها دیرمیگذره 

به علائم نگاه نکن .اشتباه تو سونو زیاده .من ان تی گفت پسر ،آنومالی هم همدن مسر گفت .اما سونوگرافیم خیلی خوب بود. عکس سونو ان تی رو بزار

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏
به علائم نگاه نکن .اشتباه تو سونو زیاده .من ان تی گفت پسر ،آنومالی هم همدن مسر گفت .اما سونوگرافیم خ ...

عزیزم من دوتا ان تی رفتم، ان تی اولم روز اول یازده هفته بود دکترگفت خیلی کوچولوعه و قابل تشخیص نیست، ان تی دومم که رفتم روز سوم سیزده هفته بود که احتمال داد پسره

عزیزم من دوتا ان تی رفتم، ان تی اولم روز اول یازده هفته بود دکترگفت خیلی کوچولوعه و قابل تشخیص نیست، ...

۱۳ هفته احتمال خطای کمتری داره. اما ۱۰۰ درصد نیست اطمینان نکن. بزار آنومالی بعدش برو خرید

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏