2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضات چه دلگیره😔

اره همه میگن خودم حس غربت میکنم باهاش😑

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
جاییی ک خواهرتون رفته بود مطمئن بود؟ 

اولیه میگفتن خوبه نمیدونم . دومیه رفت رستاک ک معروفه و میگن درصد خطاش کمه خودمم رفتم رستاک حالا مونده ۲۰ هفته بره ببینه چیه 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
علائممامون مثه هم بود یه جا بهم گفتی هر چی بود خبرت کنم فردا خبرت میکنم 

اتفاقا الان داشتم با خودم میگفتم این همون کاربره یا نه🤣شک بودم.ان شاءالله که اول سلامته دومم همون جنسیتی که میخواین😊😍

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍
یعنی یک ماه دیگه باید صبرکنم☹️

فعلا ب جنسیتی ک گفتت دل نبند بزار ۱۹یا ۲۰ هفته برو ک دقیق بگن .میگن پسر زود جنسیتش معلوم میشه ولی ۱۲ هفته گفتن پسر ۱۷ هفته گفتن دختر اینجوری ادم گیج میشه خودمم دوس دارم زودتر برم بفهمم اما میترسم مثه خواهرم شم مبمونم ۲۰ هفته میرم 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
کاش اصلا نگن ادم تو خماری نمونه😁

اره والا  بگو لااقل قطعی بگید من نپرسیدم خودشون گفتن قطعی نیست دوهفته دیگه بیارایگان تعیین جنسیت میشه برات  ..شوهدم میگه نمیهواد بری ضرر داره بزار براسونو بعدی که مهمتره برو جنسیتم میگن

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
فعلا ب جنسیتی ک گفتت دل نبند بزار ۱۹یا ۲۰ هفته برو ک دقیق بگن .میگن پسر زود جنسیتش معلوم میشه ولی ۱۲ ...

ان شاءالله هرچیزی که هست سالم باشه و قلبش سالم و سلامت بتپه، هممممه ی نی نی ها