2777
2789
عنوان

کم شدن حرکت جنین در هقته ۲۷

64056 بازدید | 49 پست

سلام خدمت دوستان.من الان هفته بیستو هفتم تا دیروز حرکات بچه م خیلی خوب بود مخصوصن بعد ازظهرها حتی از رو شکمم هم حرکاتش رو حس میکزدم ولی امروز از صبح خیلی حرکاتش ضعیف شده شاید در ساعت یکی دوبار ضربه شو حس کنم به دکترم پیام دادم ولی هنوز ازش خبری نشده دارم از نگرانی دق میکنم کسی بوده که اینجور شده باشه ولی نی نی ش سالم باشه

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم؟زنداداش دوستم دیروز زایمان کرد

میگفت این آخرا حرکت بچه خیلی کندشده بود رفت سونو داد دید هیج مشکلی نیست و طبیعیههه

نگران نباش ولی یه سونو برو

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه

اره من هفته 28 29 بودم حرکتش اول خ خوب بود بعد یهو کم شد رفتم دکتر سونو کرد گف بریچه بچت زیاد حس نمیکنی..اما سونو برو شما

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
عزیزم همیشه که وزجه وورجه نمیکنه بعصی وقتها آرومه ولی نبایستی برا مدت طولانی کامل ساکت باشه 

اخه ورجه ورجه ش تقریب تو این یه هفته اخیر هر روز بود ولی الان بزور یه تکونی به خودش میده

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
اره من هفته 28 29 بودم حرکتش اول خ خوب بود بعد یهو کم شد رفتم دکتر سونو کرد گف بریچه بچت زیاد حس نمی ...

شوهرم مبگه تا یازده شب صبر کنیم اگه خبری نشد بریم بیمارستان

یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ دراز بکش و حرکاتشو کنترل کن من دوقلو باردار بودم یکی دو بار مجبور شدم برا کنترل برم گفت حرکتش خوبه تو حس نمیکنی اگه حسش میکنی جای نگرانی نداره

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
شوهرم مبگه تا یازده شب صبر کنیم اگه خبری نشد بریم بیمارستان

اصلا حس نکردی؟از کی تکون نمیخوره

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
اره يه وقتايي براي منم كم تكون ميخوره يه چيزه شيرين بخور و نيم ساعت صبر كن به پهلو بخواب

از صبح انقد چیز شیرین خوردم دیگه فک کنم قندمم حسابی بالا رفته باشه ولی باز همونجوریه در حد یه تکون کوچکه وبعدش دیگه هیچی

از صبح انقد چیز شیرین خوردم دیگه فک کنم قندمم حسابی بالا رفته باشه ولی باز همونجوریه در حد یه تکون ک ...

حتما نباید شیرین بخوری همشم چک نکن..روزی دوبار

بعد شام یا ناهار سیر ک شدی درازبکش ب پهلو دستتم بزار رو شکمت حس میکنی

عزیزم؟زنداداش دوستم دیروز زایمان کرد میگفت این آخرا حرکت بچه خیلی کندشده بود رفت سونو داد دید هیج م ...

اونو که از هفته سی ودو سه به بعد میکن چون جاش تنگ میشه حرکتش کم میشه ولی من که هنوز هفته م پایینه

یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ دراز بکش و حرکاتشو کنترل کن من دوقلو باردار بودم یکی دو بار مجبور شدم ب ...

نه حسش که میکنم ولی اعصاب برای کم شدن حرکاتش خرده