2777
2789
عنوان

همسرانه

122 بازدید | 11 پست

سلام من دوساله تو عقدم شوهرم شیرینی فروشی داره از وقتی کرونا اومده من خیلی کمتر میبینمش قبلا میرفتم مغازش باهم وقت میگذروندیم ولی الان تا میرم یا سرش تو لپتاپه باری میکنه یا دوستاش هستن نمیشه من برم یا دوستاش قراره بیان من نباید خیلی بمونم😑

فعلا هم که خواهرش بنده خدا امتحان داره هرروز منو نمیتونن دعوت کنن هی مادر شوهرم زنگ میزنه عذر خواهی میکنه که دعوت نمیکنه 

امروز رفتم دعوت کنم میگه نه من روم نمیشه بیام خونتون (سه شب پسش خونمون بوده)

مامان بابام میگن خیلی نرو خونه نامزدت 😑 حالاقبلا میومدا

حالا من چیکار کنم خونشون که فعلا نمیتونم برم اونم که اینطوری میگه تو خونمون نمیای منم روم نمیشع بیام خجالت می کشم اخه منکه دعوت کسی رو رد نکردم که 

مغازشم که نمیتونم برم

یعنی یک سوم وقتی که با دوستاشه هم بامن نیس 

من میرم مغازش زود میخواد ردم کنه

این کرونا روابط مارو سرد کرده

خودم  باس ریش سفیدی کنم

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما؟

خواهرشوهرتم🤦🏻‍♀️⛷

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
سلام ریش سفیدم😁

به بهههههه وعلیکم سلاممم عروس کوچولو👋🏻😍وزت چطوره نازار خوبی خوشی

قربونتتتت..خوبمم توچطوری دیارت نی سلطان

خدانونههههه حناس دل.الهی شکرررر ک خوبی جانا.ولا نت نارم