2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

امارگیریه؟؟؟

حالا که درباره امضام کنجکاو شدی بذار یه چیزی بهت بگم من در دنیای واقعی همه چیز دارم (پز زیر پوستی نی نی سایتی😂) اما همیشه یه خلائی هست و حس تنهایی که با هیچ چیز پر نمیشه من برا پر کردن این خلا هر کاری میکنم برای من فرقی نمی کنه زن باشی یا مرد، زیبا باشی یا نباشی، پولدار باش یا نباشی، ایران باشی یا نباشی،با سواد باشی یا نباشی و... برای من مهم اینکه انسان هستی من به مشکلاتت و دغدغه هات نمی خندم ، قضاوتت نمیکنم ، وسعی میکنم دوستت باشم. درخواست دوستی پذیرفته میشه

مجردی حسودی نداره وقتی از تایم موندن تو خونه پدری گذشته وقتی حق هیچ اظهار نظری نداری ومثل ار مهمونی هستی که کنگر خورده لنگر انداخته .مجردی اگه با استقلال کامل و خانه مجزا همراه باشه قابل تحمل هست 

من یک عدد مجرد انتخابم تا اخر عمر همینه تغییر نخواهد کرد با تچکر 😁😁

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
من اما از مجردی خستم دلم ازدواج و خوشبختی میخواد

ازدواج ارع ولی بعید بدونم خوشبختی هم در کار باشه ولی برات ارزوی خوشبختی دارم

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
حالا حالا ها ازدواج نمیکنم ها ها هااا

عشقت از شهرتون رفت؟

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍