2789
توضیح بفرمایید. دوستیو قبول کن اونور

همین مونده به تو توضیح بدم خاله زنک 😂😂

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
بهتر بود بگی یک عدد متاهل ناراضی ام، حالا چرا حالت بده؟؟؟

اولا تکواندو میرفتم تو حال خودم بودم دوسدام شاید بایه چیز کوچیک خوشال میشدم ولی الان بچه شوهر دعوا با اینکه امکانت زمان دختریمو نداشتم اینجا دارم ولی دخمل بودن یه چیز دیگس که گوش نکردم ازدواج کردم

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازادی یه خواب راحت فکرو اعصاب تقریبا راحت من مث شما فک میکردم که چیزی ندارم ولی بدازدواج فاتحه

والا ما هم اونقدرام راحت نیستیم اطرافیان پوست آدمو میکنن با نگاهها و قضاوتاشون تازه من کلی نسبت به این موضوع بیخیالم اما بازم اذیت میشم کسی که بیشتر براش مهم باشه که دیگه واقعا آزاردهندست

.Sit with winners, the conversation is different
اولا تکواندو میرفتم تو حال خودم بودم دوسدام شاید بایه چیز کوچیک خوشال میشدم ولی الان بچه شوهر دعوا ب ...

میفهممت، ازدواج محدود میکنه بچه هم که دیگه بدتر ولی سعی کن خوش باشی وضع ماهم به از تو نیست نه عشقی نه ازادی...

حالا که درباره امضام کنجکاو شدی بذار یه چیزی بهت بگم من در دنیای واقعی همه چیز دارم (پز زیر پوستی نی نی سایتی😂) اما همیشه یه خلائی هست و حس تنهایی که با هیچ چیز پر نمیشه من برا پر کردن این خلا هر کاری میکنم برای من فرقی نمی کنه زن باشی یا مرد، زیبا باشی یا نباشی، پولدار باش یا نباشی، ایران باشی یا نباشی،با سواد باشی یا نباشی و... برای من مهم اینکه انسان هستی من به مشکلاتت و دغدغه هات نمی خندم ، قضاوتت نمیکنم ، وسعی میکنم دوستت باشم. درخواست دوستی پذیرفته میشه