چند ماهه صورت و گردنمو کرم لایه بردار میزنم. خیلی شفاف شده و پوستش کاملا با بدنم که چیزی نمیزنم فرق میکنه. برای بدن کرم لایه بردار نمیصرفه .زود تموم میشه .رفتم دکتر سنتی...گفت بدنتو کیسه سفیداب بزن. همون اثرو داره اما یکم طول میکشه.
حالا سفیداب خوب پیدا نمیکنم.همش صنعتیه که مث سنگ سفته. نمیدونم مفید هست یا نه.کسی استفاده کرده ؟ از اونا که قدیما دستی درست میکردن هنوز میشه پیدا کرد ؟ جای خاصی هست بفروشن؟
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
كرم چي استفاده كردي ك اثر گذاشت عزيزم؟! چند درجه. روشن شدي؟؟ من پوستم تو افتاب با بقيه بدنم دو رنگ ...
آلفاهیدروکسی اسید ۱۵ درصد شیش ماهه هرشب میزنم.پوستم چربه. دکترم گفت مناسبه واست این کرم.
اما ضدآفتاب هم باید مرتب بزنم.چون پوست حساس میشه.در این حد بگم که من بچگیام سبزه بود صورتم.برای جوش رفتم دکتر .لایه بردار داد . اون کترل بود اگه اشتباه نکنم. بعد از یه مدت دیگه صورتم سفید شد..هرکس میدید میگفت مگه تو سبزه نبودی!! بعد اون عاشق لایه بردار شدم،😄