2777
2789
عنوان

کمکم کنینن😭😭😭

74 بازدید | 10 پست

بچهاا من رمز اینستای نامزدمو پیدا کردم بهشم اعتماد دارم کاملا ولی دلم خواست برم تو پیجش بی هیچ منظوری🙁 بعد واسش ایمیل اومده ک یکی تو اکانتت لاگین شده مدل گوشیمم زده فقط لوکیشن یه شهر دور زده از شانسم... فک کرد هک شده و نگرانیش فقط اکانت من بود الان کلی عذاب وجدان دارم اونم رمزشو عوض کرده و دیگه فکرشو نمیکنه زیاد

راستشو بگم؟ چجوری بگم🙁🙁😭😭عجب غلطی کردما🙁 خدا منو ببخشه واقعا بدون هیچ علتی بود همون بار اول امتحان کردم پیجش باز شد کاش اشتباه در میومد🙁🙁

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
اصلا هیچوقت نگو بی اعتماد میشه بهت

با عذاب وجدانم چیکار کنم😔😔😔😔 من شوخی شوخی چک کردم رمزشو بعد ۳ سال😔😔😔 کاش دستم فلج میشد اینکارو نمیکردم

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میگی بهش فک نمیکنه نگو

خودشم گفت دیگه حل شد... نمیگم☹ کاش نفهمه😭

سعی کن حرفش پیش نیاد اگه بفهمه بعد همش میگه تو شک داری بهم فک میکنه همش هک میکنی

چشم عزیزم❤❤

عذاب وجدان چی ... من همین الان اینستا شوهرمو دارم  یه بار میخواست فیلم بزاره گوشی خودش قبول نمیکرد با گوشی من گذاشت از اون موقع اینستاشو دارم اصلا خودش پاک نکرد و سالی یبارم من داخلش نمیرم... نگو که بعد ها هم بهت سرکوفت میزنه هم بی اعتماد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
عذاب وجدان چی ... من همین الان اینستا شوهرمو دارم  یه بار میخواست فیلم بزاره گوشی خودش قبول نمی ...

باشه عزیزم😔😔😔😔

من تلشو یبار هک کردم از اونموقع هروقت گوشیش هنگی چیزی میکنه تلش میگه نکنه هکم کردی یا میرم سرگوشیش م ...

مرسی از راهنماییت عزیزم  ایشالا دیگه هیچوقت نگه