2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

334 بازدید | 22 پست

خواهش میکنم هرگونه اطلاعاتی از ماشین ظرفشویی دارین دراختیارم بذارین

مارک

چ تعدادی بخرم

لمسی یا مکانیک

ایا راضی هستین

لک نمیشه ظرفاتون؟؟

خداخیرتون بده

من بوش اخرین مدلشو داشتم و خواهرم هم،اصل المان

مادرمو یکی از اقوام الجی دارن

بسیااااار الجی تمیز تر و بهتره

الان مال مادرم بعد شش هفت سال نه بو میده نه شده تاحالا ظرفی رو کثیف بزاره

بوش برند فوق العاده ای هست 

ولی تو ظرفشویی الجی قوی تره

بنا به تجربه شخصی

به نظرم ۱۴ نفره خوبه

من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشود باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال جانم آزاد!لطفا قبل از ازدواج از کلیه شرایط حقوقی خودتون اطلاعات بدست بیارید و حق طلاق رو بصورت محضری بگیرید و امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنید😘

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

لک نمیشه؟ هرشب استفاده میکنید

نه الجی اصلا لک نمیشه

ما یکروز درمیون روشن میکنیم

ولی بوش همش لک میشد 😩

من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشود باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال جانم آزاد!لطفا قبل از ازدواج از کلیه شرایط حقوقی خودتون اطلاعات بدست بیارید و حق طلاق رو بصورت محضری بگیرید و امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنید😘
من هنوز نخریدم انشاالله تو همین روزا میخرم خییلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم: بوش ۱۴نفره دکمه ای& ...

من فروشی در حد نو دارما😁

من الجی لمسی دارم 14 نفره عالیییییه نه یه دونه لک میندازه نه چیزی , کوچیکشو اصلا نخر , حالا برا من بزرگه بازم گاهی اوقات کافی نیست دوبار و سه بار میذارم بشوره 

من هنوز نخریدم انشاالله تو همین روزا میخرم خییلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم: بوش ۱۴نفره دکمه ای& ...

ای خدا خیرت بده کارمو راحت کردی

قیمت چنده؟

۱۴نفره کم نیس؟