2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابتدا باید الگوی ریزش شما را شناسایی کرد. سپس با توجه به هزینه مد نظر توصیه های تخصصی نمود. در صور ...

سلام

۳۵ سالمه

مرد هستم

ریزش مردانه و از جلوی سر دارم

قبلا چن سال فیناستراید مصرف کردم که خوب بود اما میگن برا فرزندآوری خوب نیست دیگ نمیخورم

کف سرم قرمز میشه و خارش زیادی داره

با کم خوابی خارش و ریزش چن برابر میشه

احتمالا ارثی هم هست

پوست کف سرم خیلی زود چرب میشه

موهام خشک و نازکن

هزینه هم تا حدودی مشکل ندارم

پیشنهاد شما چیه؟

سلام۳۵ سالمهمرد هستمریزش مردانه و از جلوی سر دارمقبلا چن سال فیناستراید مصرف کردم که خوب بود اما میگ ...

سلام من خانم هستم و ریزش مردانه یا همون ارثی دارم من دو فرزند دارم وخیالم از اینکه قصد فرزند آوری ندارم راحته من فیناستراید روزی یدونه گاهی یروز درمیان میخورم و اسپری موی ماینوکسیدل استفاده میکنم تازه ده روزه فولیکوژن استفاده کردم خیییلی خوب شدم موی شقیقه هام برگشت فقط تا آخر عمر باید این اسپری رو بزنم ولی چه میشه کرد از کچلی که بهتره

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
سلام من خانم هستم و ریزش مردانه یا همون ارثی دارم من دو فرزند دارم وخیالم از اینکه قصد فرزند آوری ند ...

سلام .‌قرص فیناستراید عوارض نداره؟ منم ریزشم به خاطر تنبلی و الگوی ریزش مردانه . فیناستراید چند میخورید؟ 

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

خب برای شما مصرف سیستن ب۶ به همراه هیربرست و نورکرین توصیه میشود.و همچنین از تونیک ضد ریزش لافارر به ...

من که مثلامتخصص پوست ومورفتم فولیکوژن تجویزکرذ اصلاااااا ننیجه نگرفتم برای موهام ک اصلا...پوستمم همینطور...انگاراصلن نخورذم...رومن ک جواب نداذ

فولیکوژن کیفیت بالایی ندارهبهتر هست از ویتامینز فور هیر یا هیرویت به همراه روزی یک عدد سیستن ب6 بعد ...

سلام میشه منم راهنمایی کنید 

من ۲۴سالمه مشکل تنبلی و کیست تخمدان دارم 

دکتر بهم قرص اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند داده 

دکتر پوستم بهم قرص راکوتان داده ریزش موی شدید داشتم یه دوره امپول بیوتین مصرف کردم به نظرتون الان فولیکوژن شروع کنم خوبه ؟

بهتر است این مشکل را با پزشکتان در میان بگذارید زیرا میتواند تداخل ایجاد کند.همچنین بهتر است در درما ...

سلام میشه منم راهنمایی کنین من تقریبا یساله ریزش موی شدید دارم آزمایش هام سالمه یمدت بیوتین بپانتین تزریق کردم فایده نداد قرص هیرتامین ایرانی پ بیوتین و فولیک اسید هم مصرف کردم اصلا هیچ فایده ای نداشته

موهام همیشه چربه و نازک شدن مشکل ارثی ندارم هم پدر هم مادر موهای خوبی دارن انواع شامپو های ضد ریزش هم استفاده کردم الان هم فولیکوژن خریدم نمیدونم فایده ای داره یا نه

خدایا خودت انتظارمو به پایان برسون خانوما میشه برای مامان شدنم دعا کنین