2777
2789
سلام.میشه منم راهنمایی کنین... من ۳۵ سالمه، موهای خیلی پری داشتم که الان به خاطر رژیم هایی که گرفتم ...

از قرص هیرویت روزانه یک عدد به همراه سیستن ب6 هته ای دو عدد استفاده کنید.

تونیک تی2 سریتا هم میتواند برای شما مفید باشد

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ۱۵ سالمه ریزش مو دارم قرص فولیک اسید خارجی و بیوتین استفاده میکنم مریضی خاصی ام ندارم و رژیم نیمه سنگین دارم و ریزش ارثی نیست فقط من نمیتونم کپسول بخور چه دارویی باید بخورم؟

این قرص برای ریزش مو استفاده می شود و کیفیت بالایی دارد اما پیشنهاد میشود از داروهای موثر تر با توجه ...

میشه منم راهنمایی کنید 

۵ ماه مینی بایپس شدم  دوتا امپول مکمل بیوتین بپانتن میزنم +نوروبیون هر ۱۰ روز 

قرص مولتی ویتامین  و سوپراکل و نوترو بی  روزی یکی میخورم  

ولی شدیدا ریزش دارم جز اینا چی میتونم استفاده کنم ک تاثیر گذار باشه موهام یک سوم شده دست میزنم همش میاد تو دستم 

خب برای شما مصرف سیستن ب۶ به همراه هیربرست و نورکرین توصیه میشود. و همچنین از تونیک ضد ریزش لافارر ...

سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنید من ۱۹ سالمه حدودا روزی ۷۰ تار مو میریزه ولی خب حجم موهام خیلییی کم شده حتی داره خالی میشه باید چیکار کنم؟😔

ابتدا باید الگوی ریزش شما را شناسایی کرد. سپس با توجه به هزینه مد نظر توصیه های تخصصی نمود. در صور ...

سلام میشه بگید من باید چه قرصی مصرف کنم اگه هستین من موارد بالا که پرسیدین جواب بدم

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
ابتدا باید الگوی ریزش شما را شناسایی کرد. سپس با توجه به هزینه مد نظر توصیه های تخصصی نمود. در صور ...

عزیزم من فقط به خاطر راهنماییت عضو شدم

من ریزش موهام معمولیه دو ماه دارم هیرتامین میخورم چون ابروم رو هم کاشت کردم (مطمئن نیستم اصله به اسم اصل خریدم)

کم خونی و بیماری هم ندارم

موهامون ژنتیکی معمولی ولی تار موهام به شدت نازک

برای تقویت ریشه و ساقه موهام با توجه به هزینه میشه یه راهنمایی کنی؟

دکتر کاشتم به من فلوکژین داد