2777
2789
عنوان

یخچال دوقلو

281 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها...من چندماه پیش برای جهیزیه ی یخچال دوقلو دیپوینت خریدم..الان دوتومن گرونتر شده...اون موقع ی ساید دوو هم بود که ۱۵تومن قیمتش بود ولی من یخچالمو ۱۱خریدم..الان خیییلی ناراحتم که چرا اون سایده رو نخریدم..حداقل اسمش ساید بود.مادرشوهرمگ تا فهمید یجوری آه کشیدو گفت حالا ببینیم سارا(جاریم) چه یخچالی میگیره..اونم جلو خواهرشو اینا.من خیلی دلم شکست...هنوزم موندم منظورش چی بود اصلا..ولی الان خیلی پشیمونم کاش سایده رو میخریدم ولی خب دستمونم خالی بود 😔😔

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوقلو خریدم اون موقع دستمون خالی بود امسال خواستم عوضش کنم تو کارتونه هنوز  صاحب مغازه گفت نکن دختر ضرره😑😑😑یخچال یخچاله دیگه خلاصه عوض نکرد 😒😒😒😒

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏

😐😐مادر شوهرت سر مدل یخچال اه کشید؟یعنی انقد ادم سطحیه😑

تو هم این فکرارو همین جا تمومش کن😑مدل یخچال یا قیمتش کمترین اهمیت و تو زندگی داره،خصاصا بعد از عروسی،مهم اینه که خوشبخت باشد

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
خودت مهمی هرکی هر چی میخواد بگه دوقلو عالیه ،ساید فقط قیافش شیکه اصلا برا مهمون داری به درد نمیخوره ...

آره والا من مثلا مهمون میاد هندونه قاچ میکنم میخوام بزارم خنک بشه باید کل محتویات یخچالو جابه جا کنم. فریزرشم که دیگه بدتر. ولی خوب در کل شیکتر از دوقلوعه🙂

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
آره والا من مثلا مهمون میاد هندونه قاچ میکنم میخوام بزارم خنک بشه باید کل محتویات یخچالو جابه جا کنم ...

اینقدر یخچال دوقلو شیک اومده آدم عشق میکنه نگاشون کنه

من مشتعل عشق علی ام چه کنم