۷۴۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 1577 عنوان حاجت روایی 72 بازدید | 3 پست قبل اذان صبح دو رکعت نماز به نیت نماز حاجت میخونید و بعد نماز ۱۰۰ مرتبه ماشاءالله میگید و حاجتتون رو از خدا میخواید...انشاءالله حاجت روا بشید.💖💖💖 1399/02/30 | 04:15 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 من حتما میخونم برای شما هم دعا میکنم عزیزمالتماس دعا برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
۷۴۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 1577 من حتما میخونم برای شما هم دعا میکنم عزیزم التماس دعا ممنون عزیزم.انشاءالله به خواسته ات برسی.😊
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 ممنون عزیزم.انشاءالله به خواسته ات برسی.😊 همچنین عزیزم ❤ برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰