2821
2789
عنوان

تورم زیربغل

8255 بازدید | 73 پست

بچه ها ده روزیه زیربغلم یه طرفم تورم داره

پیام دادم به یه دکتری چندتا سوال پرسید و بعد گفت پریودت نزدیکه گفتم آره. گفت صبر کن پریود شی فعلا، گاهی نزدیک پریود اینجوری میشه چیز خاصی نیست. حالا پریود شدم ولی هنوز تورمه هست.

جدیدا هم کمی وزنم بیشتر شده نمی‌دونم اثری داشته یا نه

کسی اینطوری شده تاحالا؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم به حرف یه دکتر اکتفا نکن، حتما پیش چندتا متخصص برو که معاینه بشی، حتی اگه گفتن چیز مهمی نیست، حتما عکس بگیر... 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

من غده لنفاوی زیر بغلم اندازه یه گردو شد بعد نمونه برداری گفتن سالمه بعد ۶ سالی غدد گردنم متورم شدن باز نمونه برداشتن معلوم شد سل دارم گفتن برا زیر بغلت هم از همون بوده 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
عزیزم به حرف یه دکتر اکتفا نکن، حتما پیش چندتا متخصص برو که معاینه بشی، حتی اگه گفتن چیز مهمی نیست، ...

باشه عزیزم

گفتم صبر کنم پریود شم بلکه چیزی نباشه که هنوز از بین نرفته

تورمش زیاد نیست  ولی خب قشنگ مشخصه دوطرف فرق داره هیچ دردی هم نداره

ی سئوال 

ایا موهای زیربغلتو میکندی؟حالا با اپیلاسیون یا اپیلیدی فرقی ندارع؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>