kocholoo_77 مدیر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2434 عنوان 🖤مداحی🖤 | مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 67 پست بچه ها قشنگ ترین مداحی هایی که گوش میکنید چیه؟اسمشو بگید منم دانلود کنم بی زحمت🤗 1399/02/30 | 02:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziiiiibaaaaa عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 6037 توروخداحلالم کن🙏❤ یکی هم هست میگه تا رسیدم به فرات و لب اب .یادم امد لب طفل رباب😔😭😭 مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹
momoooo عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 4834 عه این چه حرفیه تو بهترین کارو کردی 😍باعث شدی دور نشم عزیزم💙😊 الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
momoooo عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 4834 یکی هم هست میگه تا رسیدم به فرات و لب اب .یادم امد لب طفل رباب😔😭😭 وای خدااا🖤بیرعبا اعضاگلیر قد رساسین گورمدیمبیلمیرم کیم دوقرانیمبدی هرطرفدن قان سوزورشهادت حضرت علی اکبر🖤😔ینی آدم خون گریه کنه بازم کمه😔 الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
ziiiiibaaaaa عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 6037 وای خدااا🖤 بیرعبا اعضاگلیر قد رساسین گورمدیم بیلمیرم کیم دوقرانیمبدی هرطرفدن قان سوزور شهادت حضر ... خدا به حال دلمون نظر بکنه این ویروس بره به حق امام حسین .حداقل بتونیم ده روز عزاداریشو کنیم و شرمندش نشیم .یااااااااا حسین کمکمون کن😭 مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹
momoooo عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 4834 خدا به حال دلمون نظر بکنه این ویروس بره به حق امام حسین .حداقل بتونیم ده روز عزاداریشو کنیم و شرمندش ... خدا به خاطر امام حسین باقیه این عذابو به ما ببخشه🖤😔شماکدوم شهرین؟ الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
kocholoo_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2434 خدا به حال دلمون نظر بکنه این ویروس بره به حق امام حسین .حداقل بتونیم ده روز عزاداریشو کنیم و شرمندش ... الهی آمین🖤😞یعنی میشه امسال اربعین عازم کربلا باشم،اونم واسه اولین بار...😭
دخترخاصبهمنی عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2363 به به ترکی میخونه؟ روضس؟ نه ترکی نمیخونه😐😐😐 ...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
ziiiiibaaaaa عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 6037 خدا به خاطر امام حسین باقیه این عذابو به ما ببخشه🖤😔 شماکدوم شهرین؟ امین امین بحق شش ماهش مارو ببخشه تهرانمعزیزم مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹