2777
2789
عنوان

تشک گاردار امتهانیم و دوختم

227 بازدید | 27 پست

سلام این تشکه امتهانیه دوختم برا خونه مادرم ک بچم و بیارم دیکا نبرم نیارم اصلیشو فردا میدوزم امتهانیه رو ببینین خوب شده .شرمنده نمیتونم جواب تک ب تک و بدم لایکتون میکنم بابت تشکر از کامنتاتون

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی وجدانا این دیگه نظر ما رو میخاد محشر شده محشر ..خودتم میدونی 👍

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »

وای افرین چجوری دوختی از جایی یاد گرفتی ؟

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
یعنی وجدانا این دیگه نظر ما رو میخاد محشر شده محشر ..خودتم میدونی 👍

مرسیییییی از این همه انرژیتون عزیزانم با چ سختی دوختم تازه استراحتم دراز کشیده دوختم 

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
عالیه خسته نباشید به دل خوش استفاده کنید ازش

فدای شما

توش چي گذاشتي؟؟

3 کیلو الیاف لایکو برد

ووووواییییی من که عاشقش شدم 😍😍😍😍

قابل نداره

خیلی ناز به خوشی نی نی استفاده کنه    

فدای شمااا همه قربون صدقه بچه رفتن نیومده هنوز😂