یه سوال من ۲۷ هفته باردارم اما هیچی از بارداری در خودم نمیبینم ن ویاری ن دردی هیچی چون دیدم خیلیا تو این سایت گفتن درد کمر لگن اینا دارن نگران شدم فقط شکمم اومده جلو یکم از اول ک تهوعم زیاد نداشتم شاید کلا سه بار یا چهار بار اشتهامم مثل قبله بارداریمه اوایل کم شده بود الان به حالت عادی برگشته وزنمم فقط چند کیلو بالا رفته ورمم ک هیچی بچمم دختره ولی کم تکون میخوره از دیشبم تکون نخورده😢😢 خیلی نگرانشم یعنی چیزیش شده؟ بنظر شما اینا طبیعیه جفتمم قدامی هستش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم ویار مال سه ماه اوله خیلیا هستن اصلا تو بارداری ویار ندارن و اصلا اذیت نمیشن ولی خیلیام مثل من درن من خودمم علاعم خاصی ندارم الان که ۲۵ هفته م فقط گاهی معده م سنگین میشه و نفخ هم دارم همین
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
گلم یه چیز خیلی شیرین بخور صندش زیاد باشه بعدش ده دقیقه تا ۱۵ دقیقه فعالیت سنگین مثلا تو خونه تند تند راه برو بعدش دراز بکش سمت چپ تکون میخوره
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️