2821
2789
عنوان

قصد بارداری

106 بازدید | 15 پست

من 20 سالمه 3 ساله عروسی کردم خیلی دوست دارم بچه دارم بشم ولی میترسم همسرمم 28 سالشه. یه نمه ام تپلم کسی هست تو شرایط من باردار شده باشه و الان راضی باشه از وضعیتش

خواهر من ۲۲ سالمه یکی انداختم یکی زاییدم یکیم تو شکممه😐😐😐همش میگم اون افکار فوق العاده با کلاسم کجان🤣🤣🤣🤣🤣۱۸ سالگی مزدوجیدم

واقعا کسی از من خوشش نمیاد یا دارید شوخی میکنید😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهر من ۲۲ سالمه یکی انداختم یکی زاییدم یکیم تو شکممه😐😐😐همش میگم اون افکار فوق العاده با کلاسم ک ...

منم دوست دارم 3 تا بچه داشته باشم از طرفیم درس میخونم

عزیزم منم 2 سال بعد از تو 20 سالگی باردار شدم  و 17 روزه نی نیم دنیا اومده..منم یکم تپل بودم...خیلیم الان راضیم..به نظرم بهترین سن برای بارداریه

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
منم دوست دارم 3 تا بچه داشته باشم از طرفیم درس میخونم

منم دانشگاه میرفتم ک خداروشکر تموم کردم قبل ب دنیا اومدن نی نی ..تو بارداریتم میتونی بری دانشگاه و فقط ماه اخر بارداریت اگ سختت بود مرخصی بگیر

من ۲۶سالمه دوتا سقط کردم بچه ام ندارم اما اقدامات لازم مثل ازمایشاتمو دادم واسه بارداری خدا انشاالله بهم یه نی نی دختر ناز بده به همه خانم های که قصد دارم بچه دار شدن دارن هم بده 

مادرم ضربان قلب من است.
از همش بیشتر اقتصادی

از نظر اقتصادی، باید بگم ک خدا کمک میکنه... این زندگی های اینستا رو نگاه نکن... الان همه درگیرن... همیشه هم همین بوده عزیزم... چیز جدیدی نیست...

درمورد بقیه اش، بنظرم با خودت فکر کن و بسیار مطالعه کن ک ذهنت آماده بشه! وگرنه ب خودت آسیب میزنی...

منم میترسیدم از همه ی اینا و انقد تحقیق و تفحص و تصور کردم ک برام عادی شده...

من ۲۳ سالمه و هنوز اقدام نکردم... اما از نظر ذهنی ب ثبات رسیدم...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
عزیزم منم 2 سال بعد از تو 20 سالگی باردار شدم  و 17 روزه نی نیم دنیا اومده..منم یکم تپل بودم... ...

زایمان طبیعی داشتی؟ یکم تپل بودن اذیت نمیکنه برا بارداری؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

بیمه داشتن میگن خوبه ما بیمه نیستیم واسه چکاب کامل من امروز هزینه ۶۸۹۰۰۰۰تومن دادم هر دفه هم میرم پیش دکترم ۶۵۰۰۰۰ت ویزیت میدم قرص های ویتامین و داروهامم کمتر از ۱۰۰ت نبوده 

مادرم ضربان قلب من است.
زایمان طبیعی داشتی؟ یکم تپل بودن اذیت نمیکنه برا بارداری؟

من سزارین اختیاری کردم گلم...نه چون من تو بارداری 4 ماه اول 12 کیلو کم کردم..اصلا اذیت نشدم... یکی از دوستامم حاملگیش با من بود و نزدیک 80 کیلو بود و تو بارداری شد 98 کیلو و اصلا اذیت نشد...