ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که میگفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو میسپارم و صبر میکنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ذهن مردا مثه ما نیست. نمیتونن رو چند تا چیز تمرکز داشته باشن. اون اون موقع فقط به خستگی فکر میکرده و میخواسته بخوابه.
ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که میگفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو میسپارم و صبر میکنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍