2777
2789
عنوان

یکم راهنمایی من خیلی ناراحتم

147 بازدید | 26 پست

سلام همسرم رفته بودن سفره ی روزه  از دیشب تا حالا خوب نتابیده و استراحت نکرده بیشتر شم تو راه بوده الان ک رسید فقط برام نوشت رسیدم 

خوابم میاد شب بخیر 

من خیلی پکر شدم 

چیکار کنم البته عقد هستیم

خب خسته بوده

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم نکنه دوستم ندارع

نه بابا

ذهن مردا مثه ما نیست. نمی‌تونن رو چند تا چیز تمرکز داشته باشن. اون اون موقع فقط به خستگی فکر می‌کرده و می‌خواسته بخوابه.

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
دوست دارم گریه کنم 

آخی عزیزم حساس نباش. فردا از دلت درمیاره. 

منو خیلی ناراحتم 

چیزه ناراحت کننده ای نیست اخه ولی از اونجایی که خودمم مثه توام درکت میکنم

ولی فردا که ان شاءالله پاشد  بهش بزنگ و حرف بزن باهاش بعد که اروم بود بگو تفریح خوش گذشت؟خسته بودی تحویلم نگرفتیااا خیلی ناراحت شدم از رفتارت 

♡ خدایا شکرت ♡
چیزه ناراحت کننده ای نیست اخه ولی از اونجایی که خودمم مثه توام درکت میکنم ولی فردا که ان شاءالله پا ...

وقتی ای طور بهش میگم میگه فلانی ینی متوجه نشدی این همه تو راه بودم خسته بودم