2777
2789

اصلا"درد نداره مثل یه معاینه دکتر زنان

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم قبلش شیاف و قرص بهت میدن اونا رو استفاده کن و روزه نباش چون حالت بد میشه و حتما همراهت شکلات ببر

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

شیاف چی اسمش چی هست 

فکر کنم دیکلوفناک بود

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

ببین اصلا نترس خودشون هم شیاف میدن وهم قرص آرامش بخش درد م در حد چند ثانیه بیشتر نیست،،اصلا نمیخواد ناراحت باشی،،،من همون ماه حامله شدم خداروشکر الان نزدیک ماه ششم،،ارزش داره حتما برو

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
توکل به خدا  خدا کنه این ماه باردار بشم

حتما میشی،تازه وشوهرمم چند سال پیش واریکوسل عمل کرده و دکترا میگفتن دوباره اوت کرده

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
من رفتم قبلش شیاف و قرص بهت میدن اونا رو استفاده کن و روزه نباش چون حالت بد میشه و حتما همراهت شکلات ...

اینکه میگن با خودت یه همراه بیار واسه چی هست

یعنی ممکنه حالم بد شه ب خاطر این میگن! 

اینکه میگن با خودت یه همراه بیار واسه چی هست یعنی ممکنه حالم بد شه ب خاطر این میگن! 

نه بابا.توی نی نی سایت یه جوری نوشته بودن که درد داره و....کم مونده بود سکته کنم قبلش.اصلا"درد نداره.همراه پیشت باشه استرست کمتره

اینکه میگن با خودت یه همراه بیار واسه چی هست یعنی ممکنه حالم بد شه ب خاطر این میگن! 

آره ولی من که دردم در حد پریود بود 

اصلا نگران نباش خیلی گنده اش کردن چیزی نیست 

هر ماه که ما درد پری رو تحمل می‌کنیم این فقط ۲۰دقیقه شایدم کمتر هست

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر