mobi00reza مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 240 عنوان قهر با نامزد 470 بازدید | 15 پست چقد ناز میکنید تا آشتی کنین؟منکه دل ندارم با اینکه خیلی ناراحت شدم از حرفی که بهم زد و کلی گریه کردم برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️ 1399/02/29 | 23:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zagross عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 1641 من اگه اون نیاد شاید تا ابد طول بکشه بد قهرم من بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
maya_estilaf عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2798 ما قهر نميكنيم قهر مال بچه هاس منطقي باهم حرف ميزنيم علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏 من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
rfandogh عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 142 تا جایی بگه ببخشید یا دلم آروم شه اما نمیذارم طولانی شه ک عادت کنه ب قهرای طولانی واسه همین اگه قهرمون بیشتر از ی روز بشه دیگه میاد عذرخواهی فقد جوری زندگی کن ک پیش خودت شرمنده نشی بقیش دیگه مهم نی
lghazalll عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 5045 من قهر میکنم سریع هی تند تند معذرت خواهی میکنه نمیتونم مقاومت کنم یا هی وسوسم میکنه اصلا نمیتونم مقاومت کنم من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
malakedard عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 367 من اگه اون نیاد شاید تا ابد طول بکشه بد قهرم من منم خیلی بدقهرمیکنم ولی اینودلم نمیاد بعدم یکم غده ومغرور نمیاد
mobi00reza مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 240 ما قهر نميكنيم قهر مال بچه هاس منتظقي باهم حرف ميزنيم وقتی چیزی بگه که ناراحت بشی چی برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️
maya_estilaf عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2798 وقتی چیزی بگه که ناراحت بشی چی بهش ميگم حرفت داره ناراحتم ميكنه اونم عذرخواهي ميكني يا حرفشو اصلاح ميكنه يا منو قانع ميكنه علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏 من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
zagross عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 1641 ما قهر نميكنيم قهر مال بچه هاس منطقي باهم حرف ميزنيم چقد خوب شوهرم بلد نیس جواب بده کار به جاهای باریک میکشه بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
mobi00reza مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 240 بهش ميگم حرفت داره ناراحتم ميكنه اونم عذرخواهي ميكني يا حرفشو اصلاح ميكنه يا منو قانع ميكنه مشکل من اینه که هنو عذرخواهی نکرده.فقط لفظ جانم دلم میاد واسم برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️
maya_estilaf عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2798 چقد خوب شوهرم بلد نیس جواب بده کار به جاهای باریک میکشه ديگه هر كس راه و روش خودشو داره😂 علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏 من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
maya_estilaf عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2798 مشکل من اینه که هنو عذرخواهی نکرده.فقط لفظ جانم دلم میاد واسم بهش با عزيزم و عشقم بگو فلان حرفت ناراحتم كرد و باعث شد دلخور بشم اونم وقتي ميبينه تو با ملايمت و حرفاي قشنگ داري بهش ياد اوري ميكني عذرخواهي ميكنه با سياست هميشه چيزيو كه ميخواي از مردا بگير علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏 من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
mobi00reza مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 240 بهش با عزيزم و عشقم بگو فلان حرفت ناراحتم كرد و باعث شد دلخور بشم اونم وقتي ميبينه تو با ملاي ... امتحان میکنم این روشو ببینم چی میشه..ممنون❤️ برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️