2777
2789
عنوان

گرونی

152 بازدید | 11 پست

الن ی لحظه رفتم قیمت سکه اینا رو نگا کنم ببینم اوضا مملکتم چ حاله  

واقعا یهو ته دلم خالی شد

با این وضع 

اولندش خودت تا بابا پولدار نداشته باشی ب چیزا ک میخای نمیرسی (تلخه ولی حقیقته)

بخاییم با شوهر کردن ب ارزوت برسی ....

اخه پسری پیدا میشه با این اوضاع خودشو بدبخت کنه؟  

فقط دود شدن ارزو ها رو باید ببینی

هر چی تلاش میکنی بری سمت ارزوهات ارزوهات با سرعت جت ازت دور میشن

اون موقعم ک میرسی بهشون 

دیگ رسیدنه ارزش نداره دیگ خوشت نمیاد ازش

امشب کلی ناامید شدم

الن ک اول جوونیمه اینجوری داره پیش میرع

موندم گناه ماها چی بود جوونیمون افتاد وسط این بدبختیا

یا بدبختیا افتاد وسط جوونیمون  

قبلا دختر یا پسر ب حقوق یکی دو میلیون راضی بودن حتی بخدا کمتر

الن اینا واقعا هیچن

هیچااااااااااا

قیمتا رو نگا کنید!!!!!

قبلنا خاسته جوونا چی بود؟

الن چیه؟

اینقد همه چی اومده و ادم دلش میخاد ک با این حقوقا بره ... بهتره  

کاش همه چی درست شه  

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابدا درست بشو نیست

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بزار ترامپ بره 😢

حالا بره بعدش چی میشه دقیقا؟!!!!!!!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

نگو دلم خونه

تا ما اومدیم ازدواج کنیم خونه جهیزیه همه چی ده برابر شد.

شوهر من شغلش خوبه ولی تا به پول برسه خیلی طول میکشه.

ما الان جوونیم الان دلمون سفر میخواد الان دلمون رفاه میخواد.

داغ دلم تازه شد🥺

نگو دلم خونه تا ما اومدیم ازدواج کنیم خونه جهیزیه همه چی ده برابر شد. شوهر من شغلش خوبه ولی تا به ...

من افسردگی میگیرم

والا بخدا دو روز دیگ ک سنمون رفت بالا رفاه و خوشی ب چش میاد  ؟ الن جونشو داریم ن بعد

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.