2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا موندم چیکار کنم به خانوادم بگم یا نه

نه نگو فعلا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

چرا اخه ديوونس؟

تو چى كار كردى 

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

پدرشوهرم و مادرشوهرم طبقه پایینمون هستن.اومدن بالا.تاتونستم پیششون گریه کردم.یکم ازم طرفداری کردن اما یک کلام نگفتن چرازدیش

اونوقت دامادشون دخترشون قبل عید زده بود اینا شوهرمنو فرستادن ۱۰۰۰ کیلومتر اونورتر که دخترشون بیاره.

عزیزم بستگی ب ویژگی های دیگه ی شوهرتم داره کتک خوردن عادی نیس ولی اول ببین میخوای باهاش زندگی کنی یا ن؟اگ آره ک درجریان گذاشتن خانوادت کار بسیار اشتباهیه

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
پدرشوهرم و مادرشوهرم طبقه پایینمون هستن.اومدن بالا.تاتونستم پیششون گریه کردم.یکم ازم طرفداری کردن ام ...

هر چی هم باشه طرف پسرشون رو ول نمیکنن خیالت راحت

من دیگه ذله شده بودم از دستش

تو@چیکار کردی

ما باهم بیرون بودیم.من رفتم معازش که باهم بیایم خونه.یکم بی حوصله بود ولی باهم خوب بودیم.توراه گفتم کباب بخر.دوباره گفتم ول کن فردا شب.

بعد که رسیدیم خونه رفتش پایین پیش پدرمادرش .برلش اس زدم که بچه گرسنش.میخوای الان سفارش بده منم گرسنم.ده دقیقه دیگه اومد بالا.گفت ول کن فرداشب سفارش میدم.منم گفتم بچه دلش خواسته.زنگ بزن بیارن.بردهشت گفت نه نمیخواد.مگه هرچی بچه میخواد باید بهش داد

بعد گفت برام نیوه بیار.منم گفتم فرداشب.خیلی زورم گرفت.اونم گفت تا پنج دقیقه دیگه نیاری خودت میدونی.منم اومدم درکابینت ببندم یدفعه یکی از قابلمه ها خواست بیفته منم باحرص قابلمه رودادم تو کابینت افتاد.همینکه قابلمه افتاد یدفعه افتاد ب جونم.