با کسی باشید که از خودش بیشتر دوستتون داشته باشه❤️
من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشود باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال جانم آزاد!لطفا قبل از ازدواج از کلیه شرایط حقوقی خودتون اطلاعات بدست بیارید و حق طلاق رو بصورت محضری بگیرید و امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنید😘
نه عزیزم زمین هشت میلیارد جمعیت داره با کسی باشید که از خودش بیشتر دوستتون داشته باشه❤️
بهم ثابت کرده دوسم داره بخاطرم با خانوادشم دعوا کرد و جلوشون وایساد ولی جدیدا سرد شده حوصله نداره خیلی مودب و باشخصیت کار هم داره از همه لحاظ خوبه ولی میگن به امید اون نباش
نه بابا.منم زخم تو رو دارم.شب خاستگاریم بهش گفتم بعد از ۴ سال عشق گفت الهی خوشت باشه برو من قرار نیست بیام😭😭😭ولی به درک الان خیلی خوشبختم و عاشیانه همسرمو دوست دارم و اونم همه تلاشش رو کرده برای خوشبختیم.خدا رو شکر
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بهم ثابت کرده دوسم داره بخاطرم با خانوادشم دعوا کرد و جلوشون وایساد ولی جدیدا سرد شده حوصله نداره خی ...
کسی که دوست داشته باشه هیچوقت نه سرد میشه نه تحمل سردیتو داره
من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشود باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال جانم آزاد!لطفا قبل از ازدواج از کلیه شرایط حقوقی خودتون اطلاعات بدست بیارید و حق طلاق رو بصورت محضری بگیرید و امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنید😘
خدایی چرا تا یکی سرتون دعوا میکنه فک میکنین دگ خیلی عاشقتونه، کلا عادتشه پرخاش حالا شمام روش مث نوجو ...
اخه هیچوقت پرخاش نمیکنه همیشه حرمت خانوادش رو داره ولی اجازه نداد حتی ی کلمه راجبم حرف بزنن از طرفی با بابام حرف زد اخه خیلی کارا کرده که اینجا نمیشه زیاد توضیح داد
میگه خیلی فشار روم بوده خیلی خستم اخه هم کل خاتوادش مخالف ما بودن و جلو همشون وایساد هم قلبش مریض شد ...
خب دیگه اینهمه فشار کشیده یذره بهش حق بده زمان بده بهش
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤