ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پیشنهاد من اینه همه ۰یز رو از ی مارک نگیر.چون لزوما یه مارک همه چیزش خوب نیس.مثلا شیشه پستونک دندونی و... مایا خوله.کالسکه و ننو چیکو خوبه.لباس ها یه مارک دیگه
غرب تهرانیم، پونک ولی فرقی نداره برامون همه جا میتونیم بریم
اگر غربی پیشنهاد میدم یه سر سیسمونی فروشی های عبدل اباد رو برو.یه کوچه پر از لباس و کالسکه و... من هر چی ازش خریدم راضی بودم قیمتاش قابل قیاس نیس با جاهای دیگه
خب اگه بخوام همین چند تا مارک مایا و پوشیران و چیکو و دلیجان رو بگیرم بازم برم عبدل آباد خوبه یا همه ...
اونجا تنوع خیلی زیاده و قدرت انتخابت بالاست.من ۵ سال پیش خریدم😅😅 به نظرم شیشه شیر.پستونک ارتودنسی شماره یک.پارچه های ابگیر و خشک کن.زیر انداز تعویض.دو دست لباس شماره صفر شامل شرت شلوار رکابی و استین کوتاه و بلند.سه تا کلاه بند دار حمام.پتو دور پیچ .دشک و پتو و بالش خواب.کریر.کالسکه.ساک بچه.ناخن گیر.برس مویی.دستکش نوزادی ۳ جفت.کلاه نوزادی سه تا.حوله کلاه دار حمام.جوراب نوزادی.دو دست لباس کامل شماره یک.جغجغه.اینا مهمترین هاست
دستمال مرطوب پاک کننده مخصوص نوزادان.لوسیون بدن نوزاد.شامپو نوزاد.کرم کالاندولا و زینک اکساید فیروز اینا مهمن تو بهداشتی هاش.پوشک شماره صفر ۳ بسته.شرت عینکی هم سایز ۱ دو سه تا بگیر