2777
2789

من قصد دارم انجام بدم ۴ ساله منتظر دومیم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

منم باید ای وی اف کنم میترسم وارد سیکل بشم نمیدونم چرا

مشکل ما مورفولوژی یک ودی اف ای ۲۷هست

شما مشکلتون چیه؟

برید تاپیک میکروانجکشن اناتورک همهههه ای وی افی هستن

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه عزیز مگر باردار نبودید؟خخخ بی بی چکه کاذب بود؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

من یه بار انجام دادم و ۱۸ تا تخمکم داشتم همه چی خوب بود سه تا از تخمکا جنین شد ولی چون هایپر شدم نشد ک انتقال بدم باید فریز میشدن ک رشد کافی برای فریز نداشت وکل وقت و هزینه ام ب باد فنا رفت😣

حرکت و تعداد اسپرم مشکل داره خیلی کمه😫

خانما یه گروه زدم واسه چت و دردودل همه خانمن دوست داشتین یه ویس کوتاه از ساعت و تاریخ امروز بدین او ایدی تلگرامم بیارمتون گروهsh77998@

عه عزیز مگر باردار نبودید؟خخخ بی بی چکه کاذب بود؟

ب بیبی چک اعتماد ندارم همش فک میکنم کاذب

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

سلام بچه ها منم کاندید ای وی افم اما اهواز ویروس زیاد شده میگن خرداد هنوز معلوم نگردن کی انجام میدن من مشکل لوله دارم هیدرو سالپنکس لولم .کسی مشکل منو داره 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
من یه بار انجام دادم و ۱۸ تا تخمکم داشتم همه چی خوب بود سه تا از تخمکا جنین شد ولی چون هایپر شدم نشد ...

آخی چ بد

حرکت و تعداد اسپرم مشکل داره خیلی کمه😫

حرکت وتعداد که درمانش راحته چند؟

شوهرمن تعداد ۲میلیون بود بدون دارو با تقویتی زیاد یکماه خداروشکرشد ۴۵میلیون

من یه بار انجام دادم و ۱۸ تا تخمکم داشتم همه چی خوب بود سه تا از تخمکا جنین شد ولی چون هایپر شدم نشد ...

از ۱۸تا فقط ۳ تا بشه حتتتتتما یه مشکلی هست علت رو بپرس وپیدا کن ....بعد وارد سیکل بشو ...شانسی نیست 

دوست من اول گفتن مشکل شوهرشه میکرو کرد از ۱۶تا دوتا جنین تشکیل شد که بعدازیکسال باکلی پیگیری ازهمون مرکز وجنین شناس گفتن تخمک خانم واکوعلدار یا حفره داربوده بخاطر همین جنین تشکیل نشده مقصر تخمک بوده نه اسپرم